Άγιος Παΐσιος: Σε σοβαρή κατάσταση η υγεία του Πατέρα

Άγιος Παΐσιος

Την Παρασκευή 7 Μαρτίου, στις 21:50, στο MEGA έρχεται το έκτο επεισόδιο του Β’ κύκλου της ιστορικής – βιογραφικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς Άγιος Παΐσιος την Παρασκευή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
 
Η υγεία του Πατέρα Παΐσίου είναι σε σοβαρή κατάσταση και έτσι φιλοξενείται στο σπίτι μιας κυρίας από την φιλόπτωχο, μέχρι να αναρρώσει. Η μητέρα και η αδελφή του θέλουν να πάει στο σπίτι τους και δυσκολεύονται να καταλάβουν την άρνησή του.

Εκείνος, τους εξηγεί ότι ο μοναχός δεν μπορεί να μένει στο πατρικό του από τη στιγμή που έχει φύγει.

Η ανάρρωσή του διαρκεί τρεις μήνες. Όταν επιστρέφει στη Μονή Στομίου τον επισκέπτεται ο Διάκονος Δαμιανός από τη Μονή της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά, και τον παρακαλεί να πάει να μείνει μαζί τους. Μια δύσκολη απόφαση για τον Πατέρα Παΐσιο, ο οποίος κάνει προσευχή και ανακοινώνει στον Διάκονο Δαμιανό πως θα πάει στο Σινά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...