Άγιος Βαλεντίνος 2023

Άγιος Βαλεντίνος 2023 : Πολλά είναι τα ερωτευμένα ζευγάρια τα οποία θέλουν να γιορτάσουν την αγάπη τους σε κάποια συγκεκριμένη χώρα του πλανήτη και ετοιμάζονται να κλείσουν εισιτήρια για να κάνουν ένα romantic trip και να περάσουν ξεχωριστές στιγμές με το αμόρε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Υπάρχουν πολλές πόλεις στην Ευρώπη οι οποίες είναι ιδανικές για να πάρεις το αμόρε αλά μπρατσέτα και να σεργιανίσετε τα πλακόστρωτα σημεία, να απολαύσετε εκλεκτά εδέσματα ή να χαλαρώσετε πίνοντας το κρασί σας και κοιτώντας τον ουρανό και τα αστέρια. Και δεν έχετε αποφασίσει ακόμη που θέλετε να πάτε, τότε ίσως οι παρακάτω ιδέες να σε βοηθήσουν να κλείσεις τα εισιτήρια που τσεκάρεις ήδη!

 

Πάμε να δούμε που θα σε βρει ο Άγιος Βαλεντίνος 2023

  • Ρώμη

Δεν είναι μια κλασική επιλογή για την γιορτή των ερωτευμένων αλλά μόλις πατήσεις το πόδι σου στην πόλη τότε θα δεις πως αμέσως ο έρωτας θα φουντώσει! Είναι μια πόλη η οποία μπορεί να περπατηθεί αγκαλιά και έχετε πράγματα να δείτε και να κάνετε! Μια ευχή στην Φοντάνα Ντι Τρέβι θα επισφραγίσει τον έρωτα σας!

  • Βιέννη

Μια πόλη όπου θα πιείτε ζεστή σοκολάτα, θα περπατήσετε στις υπαίθριες αγορές για να αγοράσετε μικρά δωράκια που θα κάνετε ο ένας στον άλλον και θα ερωτευτείτε ξανά βγάζοντας φωτογραφίες κάτω από αρχιτεκτονικά αριστουργήματα.

  • Πράγα

Η μεγαλύτερη πόλη της Τσεχίας είναι και αυτή ένα μέρος το οποίο θα μπορούσε να “στεγάσει” τον έρωτα σας για λίγες μέρες! Θα απολαύσετε τις βόλτες σας, θα πιείτε ιδιαίτερες μπίρες και σίγουρα θα έρθετε πιο κοντά όταν επισκεφτείτε ένα σπα για να κάνετε λουτρό… Μπύρας!

Όπου και αν πάτε, όπου και αν βρεθείτε, εμείς περιμένουμε να δούμε τις φωτογραφίες σας όπου ποζάρετε ερωτευμένοι και εννοείται πως αν κάνετε ταγκ το citynow στο Instagram θα έχετε και το αναμενόμενο feature.

Τσέκαρε και αυτά: