Άγιος Βαλεντίνος 2023

Άγιος Βαλεντίνος 2023 : Η Κιμ Καρντάσιαν αναμένεται να γιορτάσει την ημέρα των ερωτευμένων μαζί με τα τέσσερα παιδιά της αφού δεν έχει κάποιο αμόρε με το οποίο θα κυκλοφορήσει εκείνη τη μέρα.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή τηλεοπερσόνα ανάρτησε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο τη βλέπουμε να φορά ένα ροζ κολάν και ένα ροζ μουστάκι από τη συλλογή της για την ημέρα των ερωτευμένων και  γκρι μπότες. Στην κουζίνα της ανακαλύπτει ένα “κουτί του έρωτα” το οποίο της έστειλε η αδερφή της Κόρτνεϊ για να γιορτάσει και στο σημείωμα βλέπει γραμμένο και το όνομα της κόρης της Νορθ η οποία το έγραψε μόνη τη γιατί ήθελε να μοιραστεί τα πράγματα με τη μαμά της.

Η Κιμ Καρντάσιαν άνοιξε το διάφανο κουτί και μέσα σε αυτό βρήκε πολλά προϊόντα για το δέρμα, άλατα για να τα χρησιμοποιήσει όταν κάνει μπάνιο, καλλυντικά, δυο σετ κοσμημάτων – το ένα με ροζ κρυστάλλους και το άλλο με ασημί – , σοκολατάκια και άλλα γλυκίσματα, και μια ατζέντα σε κόκκινο χώρα με τα αρχικά της.

Η κόρη της Νορθ ενθουσιάστηκε με όλα τα δώρα που έλαβε η μητέρα της και θέλησε να κρατήσει κάποια από αυτά, όπως το αρωματικό κερί που βρήκε.

@kimandnorthFive days until Valentine’s Day. I hope we can use it all. 💕♬ Aesthetic – Tollan Kim

Άγιος Βαλεντίνος 2023 – Η Κιμ λανσάρει νέα εσώρουχα

Η Κιμ Καρντάσιαν αποφάσισε να γιορτάσει φέτος φορώντας ροζ χρώμα και στη νέα της συλλογή για το brand εσωρούχων της, έχει χρησιμοποιήσει το bubble pink για να κάνει μια νέα πρόταση και να ξεφύγει από το κλασικό κόκκινο χρωμα το οποίο είναι κάθε χρόνο και το αναμενόμενο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Τα εσώρουχα που λανσάρει έχουν γίνει ήδη ανάρπαστα και η ίδια επιλέγει να φορέσει κάποια από αυτά και να τα δείξει στους followers της.

Τσέκαρε και αυτά: