Άγιος Βαλεντίνος 2023

Άγιος Βαλεντίνος 2023 : Πολλά είναι τα ζευγάρια που επιθυμούν να γιορτάσουν την ημέρα των ερωτευμένων σε κάποιο προορισμό που πάντα ήθελαν να επισκεφτούν και κάποιοι προετοιμάζονται να κάνουν πρόταση γάμου στο αμόρε με σκοπό να ζήσουν μαζί για την υπόλοιπη ζωή τους.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Την ημέρα των ερωτευμένων, πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να κάνουν πρόταση γάμου στο πρόσωπο το οποίο αγαπούν και θέλουν να κάνουν οικογένεια αλλά θέλουν να είναι λίγο extra και θέλουν να δημιουργήσουν μια εμπειρία η οποία θα είναι αξέχαστη.

Άγιος Βαλεντίνος 2023 – Κάνοντας μια μικρή έρευνα στα social media αλλά και σε μεγάλα ταξιδιωτικά sites, ανακαλύψαμε πως υπάρχουν συγκεκριμένοι προορισμοί οι οποίοι επιλέγονται από τους συντρόφους που θέλουν να κάνουν πρόταση γάμου και τους συγκεντρώσαμε γιατί μπορεί και εσύ να έχεις κάποιες σκεψεις και να θέλεις να κανονίσεις ένα ταξίδι “αστραπή”.

Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί :

1.Παρίσι – Γαλλία

2.Σαντορίνη – Ελλάδα

3.Βερόνα – Ιταλία

4.Στο Cliff of Moher – Ιρλανδία

5.Νέα Υόρκη – ΗΠΑ

6.Βενετία – Ιταλία

7. Μπόρα – Μπόρα – Γαλλική Πολυνησία

Οι 7 αυτοί προορισμοί προφανώς δεν είναι οι μόνο στους οποίους μπορείς να κάνεις μια ονειρική πρόταση γάμου.

Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μια μέρα την οποία επιλέγουν πολλά ζευγάρια για να δώσουν υποσχέσεις και να πραγματοποιήσουν κάποιες επίσημες προτάσεις οι οποίες θα φέρουν δάκρυα χαράς στα πρόσωπα των δικών τους ανθρώπων.

Ένα ταξίδι είναι ιδανικό για να επισφραγίσει έναν έρωτα που δυο άνθρωποι θέλουν να έχει συνέχεια και δεν χρειάζεται να πάτε πολύ μακριά αν η τσέπη σας δεν το αντέχει! Υπάρχουν και στην Ελλάδα υπέροχα μέρη στα οποία μπορείς να κάνεις την πρόταση σου και να τη θυμάστε για πάντα!

Αν, λοιπόν, πάρεις την απόφαση να κάνεις την πρόταση εκείνη την ημέρα μην ξεχάσεις το δαχτυλίδι αλλά και τα όμορφα λόγια που θες να πεις!

Τσέκαρε και αυτά: