Άγιος Βαλεντίνος 2023

Άγιος Βαλεντίνος 2023 : Οι singles μπορεί να μην έχουν ένα αμόρε το οποίο θα μπορέσουν να πάρουν τηλέφωνο και να κανονίσουν ένα ραντεβού αλλά δε θα τα βάψουμε και μαύρα βρε αγάπες! Υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορούμε να κάνουμε εκείνη τη μέρα και να κάνουμε χαμούλη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σε πολλές χώρες της Ευρώπης γιορτάζεται η συγκεκριμένη μέρα με διάφορα events αλλά υπάρχουν κάποιες περίεργες παραδόσεις οι οποίες αφορούν μόνο τους ελεύθερους οι οποίοι θέλουν κάποια στιγμή να αποκτήσουν σχέση. Και δεν ξέρουμε κατά πόσο λειτουργούν.

Γαλλία

Στη Γαλλία υπάρχει μια πολύ περίεργη παράδοση η οποία ονομάζεται “une loterie d’amour” και στην ουσία, ελεύθεροι άνδρες και γυναίκε μαζεύονται σε σπίτια όπου κοιτάζουν ο ένας τον άλλον. Μπορούν να έρθουν κοντά φωνάζοντας ο ένας στον άλλον και αν στο τέλος της βραδιάς δεν αρέσει στον άνδρα η Βαλεντίνα του μπορεί να την εγκαταλείψει στη μέση του ραντεβού τους.

 

Τη νύχτα, η εγκαταλελειμένο γυναίκα ανάβει μια φωτιά και καίει φωτογραφίες του άνδρα που την άφησε και τον καταριέται. Η κυβέρνηση προσπάθησε να καταργήσει τη συγκεκριμένη παράδοση αλλά κάποιοι τη συνεχίζουν ακόμη.

Άγιος Βαλεντίνος 2023 – Σκωτία

Στη Σκωτία διοργανώνουν ένα πολύ ιδιαίτερο πάρτι οι singles και τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου κάθε ελεύθερο πλάσμα βάζει το όνομα του σε ένα κομμλατι χαρτί και το τοποθετεί σε ένα καπέλο. Στο ένα καπέλο είναι τα ονόματα των ανδρών και στο άλλο των γυναικών.

Ο κάθε single τραβάει ένα χαρτάκι και γίνεται ταίρι με το ονομα που τράβηξε! Μπορεί πολλά ονόματα να μην ταιριάξουν μεταξύ τους αλλά ο κάθε άνδρας είναι υποχρεωμένος να μείνει με τη γυναίκα που επιλέχθηκε από το καπέλο και να μην την αφήσει για όλη τη νύχτα.

Ενδιαφέρον θα πούμε εμείς!

Tσέκαρε και αυτά :