Άγιος Βαλεντίνος 2023

Άγιος Βαλεντίνος 2023 : Υπάρχει ένα νησί το οποίο έχει το σχήμα που βλέπουμε παντού αυτές τις μέρες και μια “καρδιά” έχει καταφέρει να γίνει πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες που θέλω να νιώσουν love vibes.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το νησί Γκαλέσνιακ το οποίο βρίσκεται στο κανάλι του Πάσμαν στην Αδριατική είναι ακατοίκητο, αλλά φαίνεται πως σύντομα ένας τυχερός ιδιοκτήτης θα μπορέσει να αποκτήσει ένα μικρό κομμάτι του.

Το “Νησί της Αγάπης” είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα κρατικά νησιά και πολλά΄είναι αυτολι που θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα κομμάτι του και να δημιουργήσουν κάποιο σπίτι για να μπορούν να ξεφεύγουν.

Ο εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη προς πώληση του νήσου, Σιλβέστρο Κάρντουμ αποκάλυψε πως πολλές είναι οι φωτογραφίες που τραβιούνται στο νησί και έχει μεγάλη δημοφιλία.

Στο νησί δεν έχει εστιατόρια, βίλες και ξενοδοχεία αλλά πολλοί είναι οι celebs που το έχουν επισκεφτεί.

“Η Μπιγιονσέ γιόρτασε τα 39α γενέθλιά της με ένα πάρτι στο νησί αυτό και κάθε χρόνο περνάει πολλές ημέρες, ακόμη και εβδομάδες σε αυτό. Ο Μάικλ Τζόρνταν το επισκέφθηκε τον περασμένο χρόνο και ο Τζεφ Μπέζος το ίδιο. Δεν λείπουν οι διάσημοι από την περιοχή”, δήλωσε ο εκπροσωπος.

Άγιος Βαλεντίνος 2023 – Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα κομμάτι γης από το νησί αυτό καθώς υπάρχουν πολλές θεωρείς γύρω από την ενέργεια που έχει και το ιδιαίτερο σχήμα του είναι αυτό που τραβά τα βλέμματα όλων.

Το νησί έχει το σχήμα μιας καρδιάς και πολλά είναι τα σκάφη που αράζουν σε διάφορες μεριές του και ο κόσμος απολαμβάνει τις βουτιές του στα κρυστάλλινα νερά που υπάρχουν τριγύρω.

Βέβαια, αν βρεθεί αγοραστής ένα κομμάτι δε θα μπορεί να είναι για το κοινό! Άντε να δούμε!

Τσέκαρε και αυτά: