Άγιος Βαλεντίνος 2023

Άγιος Βαλεντίνος 2023 : Η ημέρα των ερωτευμένων είναι λίγες μέρες μακριά και όλα ατ ζευγάρια που αγαπούν τη συγκεκριμένη φάση ετοιμάζονται να κάνουν μια τσαχπινιά για να βρεθούν ακόμη πιο κοντά με το ταίρι τους.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Τα ζευγάρια ή τα πιθανά ζευγάρια που θέλουν να γιορτάσουν τη συγκεκριμένη ημέρα ήδη έχουν κάνει τις αγορές τους που αφορούν στα looks που θα φορέσουν στις 14 Φεβρουαρίου 2023 και κάποιοι σκέφτονται τα εσώρουχα που πρέπει να επιλέξουν για τη βραδιά που θα είναι γεμάτη έρωτα και αγάπη παντού!

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι οι οποίοι μπορούν να αποπλανήσουν το αμόρε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και έχουμε σκεφτεί κάποιους!

Πώς θα αποπλανήσεις το αμόρε και θα μπείτε ακόμη πιο γρήγορα στην κρεβατοκάμαρα

  1. Το βράδυ που θα βρεθείτε στο μαγαζί που έχετε κλείσει τραπέζι σε εστιατόριο, ενώ κάθεστε στείλτου ένα μήνυμα στο κινητό και πες του πως δε φοράς εσώρουχα και πως νιώθεις μια έντονη ζέστη… Σε 10 λεπτά θα έχετε πληρώσει τον λογαριασμό και θα έχετε φύγει.
  2. Αν είστε στο αυτοκίνητο και οδηγεί, ξεκίνα να χαϊδεύεις έντονα το λαιμό σου και τα πόδια σου και κάνε μικρούς ήχους που θα τον προετοιμάζουν για όσα θα γίνουν μεταξύ σας!
  3. Φόρεσε τα πιο καυτά εσώρουχα σου και στείλτου μια φωτογραφία (αν τον εμπιστεύεσαι και νιώθεις άνετα με αυτό). Ίσως και να μη βγείτε!
  4. Όταν θα είστε έξω και θα περπατάτε, ψιθύρισε του στο αυτί όλα αυτά που σκέφτεσαι πως θα σου κάνει ενώ είστε μόνοι σας.
  5. Καθώς περπατάτε τράβηξε τον σε κάποιο στενό και ξεκίνα να τον φιλάς με πάθος και αγγίζοντας τον σε συγκεκριμένα σημεία! Μετά φύγε και συνέχισε να περπατάς!
  6. Προετοίμασε την κατάσταση από το πρωί! Φρόντισε τα μηνύματα σου να είναι σούπερ σέξι από το πρωί μέχρι τη στιγμή που θα βρεθείτε!

Τσέκαρε και αυτά:

 

Ad