Άγιος Βαλεντίνος 2023

Άγιος Βαλεντίνος 2023 : Η ημέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και πολλοί θα είναι αυτοί που θα κάνουν διάφορα πράγματα με το ταίρι τους για να διασκεδάσουν και να γιορτάσουν τον έρωτα που νιώθουν ο ένας με τον άλλον!

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Μπορεί να υπάρχουν ζευγάρια τα οποία έχουν κανονίσει να βρεθούν σε κάποιο γνωστό εστιατόριο για φαγητό ή να κάνουν έκπληξη στο ταίρι τους με κάποιο ταξίδι, αλλά υπάρχουν και αυτοί που δε θέλουν ή δεν μπορούν να διαθέσουν πολλά χρήματα για τη συγκεκριμένη μέρα αλλά θέλουν να γιορτάσουν με το αμόρε τον έρωτα τους και να κάνουν κάτι διαφορετικό.

 

Τα τρία ραντεβού που δε θα κοστίσουν τίποτα και μπορείς να τα κάνεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

  • Φαγητό στο σπίτι 

Αποφασίστε ποιο θα είναι το φαγητό που θέλετε να δοκιμάσετε μαζί την ημέρα των ερωτευμένων και μπείτε μαζί στην κουζίνα. Ο ένας θα είναι ο σου σεφ και ο άλλος θα είναι ο σεφ! Είναι ένα ιδιαίτερο ραντεβού και υπάρχει και μια τσαχπινιά για role play!

  • Μπάνιο για δυο

Λίγο πριν έρθει στο σπίτι, γέμισε την μπανιέρα με ζεστό νερό και άλατα που ξυπνούν τις αισθήσεις. Βάλε κεράκια στο μπάνιο και ξαπλώστε μαζί στην μπανιέρα πίνοντας ένα ποτήρι κρασί!

  • Βόλτα σε αγαπημένο μέρος 

Τα πιο απλά ραντεβού είναι και τα πιο όμορφα! Επιλέξτε ένα μέρος το οποίο αρέσει και στους δυο και κάντε μια μεγάλη βόλτα αγκαλιά. Βγάλτε φωτογραφίες και μιλήστε για τη σχέση σας.

Μην ξεχνάς πως δεν έχει σημασία το ποσό που θα δαπανήσεις για να γιορτάσεις τον έρωτα σου! Αν είσαι πραγματικά ερωτευμένος/η αυτά τα πράγματα δεν σε νοιάζουν καθόλου και απλά θέλεις να ζήσεις ξεχωριστές στιγμές με το πρόσωπο που αγαπάς!

Nα περάσετε υπέροχα ότι και αν κάνετε!

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad