Ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη, υποδέχεται την πιο ερωτική ημέρα και γραφεί τη δική του μοναδική ιστορία αγάπης με προτάσεις που σίγουρα θα ερωτευτείτε! Μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες, μαγευτικά live μουσικά σχήματα, αναζωογονητικές θεραπείες Spa, αλλά και πολυτελείς αποδράσεις με μαγευτική θέα είναι ότι χρειάζεστε για μια λαμπερή ιστορία αγάπης.

Divani Caravel

‘’Παραδώσου λοιπόν’’ στο πιο ερωτικό dinner party της Αθήνας!

Για την ημέρα του αγίου Βαλεντίνου το ατμοσφαιρικό JuJu Bar & Restaurant στην καρδιά της Αθήνας έχει σχεδιάσει για εσάς μια μοναδική εμπειρία Full In Love!  Ο αιώνιος έφηβος Πασχάλης με την μπάντα του θα σας ταξιδέψει μουσικά στις πιο ρομαντικές εποχές και θα σας προσφέρει μία κεφάτη μουσική παράσταση με τα ωραιότερα και αγαπημένα τραγούδια του από τους Olympians μέχρι και σήμερα!

Τα ερωτικά τραγούδια Πασχάλη, η ρομαντική διακόσμηση του εστιατορίου και το ειδικά σχεδιασμένο μενού της ημέρας είναι σίγουρο ότι θα σας σαγηνέψουν.

Το μενού για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνει: Tαρτάρ βασιλικού καβουριού με πικάντικη Ασιατική σαλάτα & λάδι τρούφας, Black Angus rib eye steak σχάρας με πατάτες Σαντορίνης σωτέ & baby λαχανικά σχάρας ή Σολομός crispy skin με γλυκόξινη σάλτσα & φασολάκια σόγιας με μάνγκο, “Divine Love Story” Μους σοκολάτας Illanka με πέρλες blueberry & σάλτσα φράουλας, στα 70€ ανά άτομο.

Ρομαντική πρόταση διαμονής στην καρδιά της Αθήνας

Για όσους ονειρεύονται να περάσουν ένα αξέχαστο βράδυ στα πολυτελή και πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και τις υπέροχες σουίτες με θέα την Ακρόπολη του Divani Caravel τα ειδικά πακέτα ξεκινούν, από 160€ και διαρκούν από 13 έως 16 Φεβρουαρίου. Αφρώδης Οίνος και Σοκολατάκια σας περιμένουν κατά την άφιξή σας. Το επόμενο πρωί, απολαύστε πλούσιο πρωινό στο δωμάτιο, δωρεάν είσοδο στο Fitness Center του ξενοδοχείου. Παράλληλα, έχετε 10% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες spa & 10% έκπτωση στο μενού που θα απολαύσετε το βράδυ του Αγ. Βαλεντίνου, στο JuJu Bar & Restaurant.