Άγιος Βαλεντίνος

Ο Άγιος Βαλεντίνος – η γιορτή των ερωτευμένων – είναι προ των πυλών και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ετοιμάζονται από τώρα για τα δώρα και τις εκπλήξεις που θέλουν να κάνουν στα πρόσωπα που λατρεύουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η Τέιλορ Σουίφτ κατάφερε να δώσει έμπνευση στην ομάδα εκδηλώσεων “ΒucketListers” και αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα μπαρ το οποίο αφορά τους… χωρισμένους και όσους θέλουν να χωρίσουν.

Το τραγούδι “Bad Blood” ήταν η πηγή έμνευσης και όσοι είναι θαυμαστές της τραγουδίστριας θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Σικάγο, στο pop up bar! Πρόκειται για μια ιδεά η οποία πάει κόντα στη συγκεκριμένη μέρα.

Όσοι βρεθούν εκεί θα πληρώσουν 20 δολάρια, θα πιουν το ποτό καλωσορίσματος και θα μπορέσουν να πουν και ένα τραγούδι στο πρόσωπο που θέλουν να χωρίσουν ή να θυμηθούν κάτι από το παρελθόν.

Μάλιστα, θα υπάρχει και ένα πρόσωπο στο χώρο που θα λέει τα ταρό ενώ το μπαρ θα ξεκινήσει να λειτουργεί στο Σικάγο από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου και ο Άγιος Βαλεντίνος, σίγουρα θα είναι διαφορετικός για κάποιους φέτος.

Τσέκαρε και αυτά: