Αγίου Βαλεντίνου: με τον “ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ” στο GUSTAV

Αγίου Βαλεντίνου

Ψάχνεις τί θα κάνεις την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, το βράδυ του “Αγίου Βαλεντίνου” μεγάλη η χάρη του!? Με το ταίρι σου? …ή είσαι μόνος/μόνη/μόνο…? Η πιο ανατρεπτική επιλογή είναι εδώ για σένα που είσαι στην πόλη της Αθήνας!!! Ο Tenorman είναι ο “Δον Ζουάν” που θα λατρέψεις, στην πιο ανατρεπτική μουσικοθεατρική, διαδραστική, παράσταση, που τα έχει όλα! …ή έστω όλα όσα θα σε κάνουν να αναζητάς τα Live του Tenorman Γιώργου Τζιουβάρα!
Ακολουθούν όλα τα info ~ details!

14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ GUSTAV ATHENS
Χαριλάου Τρικούπη 6-10 (Μέσα στη στοά)

ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ
Ο άνθρωπος που παντρεύτηκε 1003 φορές

Διαδραστικό Μουσικό Stand-up Comedy
“Rock, Pop, Jazz, Opera collide in this offbeat act” London Times, Αγγλία
“…Τένορμαν. Ένας καλλιτέχνης με υπερφυσικές δυνάμεις…”
Καθημερινή, Ελλάδα

Μετά από 1300 παραστάσεις σε 22 χώρες του κόσμου, ο Tenorman συνδυάζει στοιχεία του κωμικού λαϊκού ρομάντσου και του κοινωνικού δράματος, με τραγούδια γνωστά στο ευρύ κοινό, από παγκόσμιες επιτυχίες της ροκ σκηνής, ποπ, ντίσκο, Queen, Radiohead μέχρι Πάριο και Ξύλινα Σπαθιά, προσφέροντας μια μοναδική ψυχαγωγία που εναλλάσσει γέλιο και συγκίνηση, φέρνοντας στο προσκήνιο τις διαχρονικές αξίες και τα ερωτήματα της ανθρώπινης ύπαρξης.

Η συναρπαστική ιστορία του πιο εμβληματικού καρδιοκατακτητή όλων των εποχών.
Ο Δον Ζουάν, επανέρχεται σε μια νέα εκδοχή που συνδυάζει μουσική, stand-up comedy και θεατρικό μονόλογο. Τώρα πια, 425 χρόνων και καταραμένος σε αιώνια ζωή, μας διηγείται τις γελοίες αποτυχίες του, αστείες ιστορίες από τους έρωτές του, για όλους τους διάσημους που έχει γνωρίσει.

Η παράσταση “Δον Ζουάν” δεν είναι μόνο μια μουσικοθεατρική εμπειρία, αλλά μια διαδραστική προσέγγιση όπου το κοινό συμμετέχει ενεργά. Σε πολλές σκηνές, οι θεατές καλούνται να αναλάβουν ρόλους, προσθέτοντας μια μοναδική διάσταση στη δράση!

Διανομή
Δον Ζουάν – Tenorman
Υπηρέτης – Αγόρι από το κοινό
Ελβίρα και λοιπές – Κορίτσια από το κοινό ή καλεσμένη
Διοικητής ζωντανός και νεκρός – Άνδρας από το κοινό ή καλεσμένος
Χορωδία – Το κοινό
Μουσική | Τραγούδι – Γιώργος Τζιουβάρας

Special guest: η Μαργαρίτα Αμαραντίδη

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
TICKET SERVICES

  • online: www.ticketservices.gr
  • τηλεφωνικά: 2107234567
  • εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

Αζίμα Λιάνα Χαβρέ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...