Άγρια Γη

Την Τρίτη έρχεται στην οθόνη του ΣΚΑΙ άλλο ένα επεισόδιο από τη σειρά Άγρια Γη με τον Άρη να παλεύει να βρει τον χαμένο του αδελφό.

 

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της σειράς Άγρια Γη την Τρίτη.

Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ), με τη βοήθεια του θετού του πατέρα Μιχάλη (Κ. Φαλελάκης), προσπαθεί να βρει τι απέγινε ο μικρός του αδελφός, που όταν απήγαγαν τον ίδιο, εκείνος ήταν μόλις δύο ετών.

Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) μοιράζεται τα προβλήματά της με την αδελφική της φίλη Ρένα (Ε. Ασημακοπούλου) που και εκείνη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στον γάμο της με τον Λουκά (Ν. Βασιλειάδης).

Ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) ζητάει από την Όλγα (Ζ. Δούκα) να διώξει από το κτήμα τον Άρη, βλέποντάς τον σαν απειλή για τον γάμο του. Ο Κωστής (Θ. Μπανούσης) αρνείται να κάνει φυσιοθεραπείες, αντιδρώντας σε έναν πιθανό χωρισμό των γονιών του, πράγμα που φέρνει την Ελπίδα σε απόγνωση.

Ο Άρης στέλνει ανώνυμα, σταδιακά κομμάτια παζλ, από παλιές φωτογραφίες… σε Ελπίδα και Όλγα. Η Ελπίδα θεωρεί πως κάποιος κάνει κακόγουστες φάρσες, ενώ η Όλγα θορυβείται νιώθοντας την απειλή.

Ο πατέρας του Στέφανου, Θωμάς (Σ. Τζώρτζογλου), παρακαλεί τον Αλέξη (Γ. Κοσκορέλλος), να βοηθήσει ως δικηγόρος έναν φίλο του, σε μια αγοραπωλησία. Ο Χρήστος (Ι. Σβιτάιλο) στις φυλακές, ζητάει να επικοινωνήσει με την Όλγα.

Τσέκαρε κι αυτό:

Αλέξανδρος Κώτσης : Η σχέση με νικήτρια του GNTM

Ντοκιμαντέρ: Δωρεάν προβολές στο ΠΙΟΠ