Η σειρά Άγρια Γη έρχεται την Τρίτη με ένα νέο επεισόδιο και φαίνεται πως ο Άρης είναι αποφασισμένος πλέον να τραβήξει την κατάσταση στα άκρα.

 

ad

Τι θα δούμε στο επεισόδιο την Τρίτη στη σειρά Άγρια Γη.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 – Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου – Άγρια Γη

Ο Άρης (Σ. Μιχαήλ) «φροντίζει» να συναντήσει την Όλγα (Ζ. Δούκα) και πετυχαίνει τον στόχο του να πλησιάσει την οικογένεια, καθώς εκείνη του προσφέρει δουλειά στο κτήμα.

Την ίδια στιγμή, η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) κινδυνεύει να κατηγορηθεί για εγκληματική αμέλεια για το ατύχημα με τον Κωστή (Θ. Μπανούσης). Ο Άρης αποφασισμένος να μείνει για να πάρει την εκδίκηση του, νοικιάζει σπίτι στην Άγρια Πλαγιά και παρά τις αντιρρήσεις του Μιχάλη (Κ. Φαλελάκης), αποφασίζει να μείνει για να εκπληρώσει τον στόχο του.

Η Ελπίδα βρίσκεται ανήσυχη δίπλα στον Κωστή, που ανακτά τις αισθήσεις του, αλλά θα υποβληθεί σε επέμβαση με πιθανότητες επιτυχίας 50%. Ο Μιχάλης ζητάει από τον Χρήστο (Ι. Σβιτάιλο) μια έγγραφη ομολογία για τον ρόλο της Όλγας στην απαγωγή του Νικόλα, με αντάλλαγμα να τον αφήσει ελεύθερο ενώ ο Άρης μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Όλγας ψάχνοντας για στοιχεία.

Η Όλγα επιστρέφει απροσδόκητα και διαισθάνεται τον κίνδυνο καθώς ο Άρης κρύβεται και οπλίζει την οργή του για να την τιμωρήσει.

Τσέκαρε κι αυτό: 

Ζυγός Οκτώβριος: Προβλέψεις για τον Οκτώβριο του 2022