Άγριες Μέλισσες

Ένα πρόσωπο έκπληξη θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε στον νέο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες, κάτι που θα αλλάξει κατά πολύ την πλοκή.

Πρόκειται για τον ταλαντούχο ηθοποιό, Αιμίλιο Χειλάκη, ο οποίος θα ενσαρκώνει τον Ακύλα Μεγαρίτη.

 Ο Αιμίλιος Χειλάκης υποδύεται έναν εργολάβο, ο οποίος διατηρεί ισχυρές επαφές με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών, ενώ ο ίδιος είναι ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων.

Άγριες Μέλισσες Αιμίλιος Χελάκης

Πρόκειται για έναν άντρα καλλιεργημένο και γλυκομίλητος σε πρώτο επίπεδο, αλλά στην ουσία είναι ένας διπρόσωπος άντρας, που λατρεύει την εξουσία και είναι αδίστακτος, προκειμένου να καταφέρει τον σκοπό του.

Στις Άγριες Μέλισσες, ο Ακύλας θα δείξει πόσο λατρεύει τον πλούτο και πόσο απολαμβάνει την εξουσία που του δίνει το νέο καθεστώς, ότι κι αν αυτό σημαίνει.

 

Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδελφού του στο τέλος του Β’ κύκλου της σειράς έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του.

Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει. Οι εξαιρετικές σχέσεις του με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα σχέδιά του…