Ένας από τους χαρακτήρες που έχουμε γνωρίσει και μας έχει προκαλέσει πολλές φορές ιδιαίτερα συναισθήματα στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» είναι ο Βόσκαρης!

Οι Άγριες Μέλισσες είναι αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες σειρές που έχουμε παρακολουθήσει στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια και ελπίζουμε να έχουμε και τρίτη σεζόν!

Ο Βόσκαρης είναι ένας χαρακτήρας τον οποίον γνωρίσαμε μέσω της σειράς και δεν μπορούμε να σου κρύψουμε την ενόχληση μας όταν πρωτοεμφανίστηεκ καθώς οι πράξεις του ήταν απαράδεκτες! Και πλέον έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητας του χωριού Διαφάνι!

ad

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ο ηθοποιός ο οποίος υποδύεται τον Βόσκαρη και αποφάσισε να δώσει ένα μικρό spoiler για τον χαρακτήρα!

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αποκάλυψε πως ο ρόλος ο οποίος υποδύεται είναι διαστροφικός και πως θα είναι ιδιαίτερα σκληρός με τη Σοφούλα. Μάλιστα, ανέφερε πως ο Βόσκαρης θα γίνει ακόμη πιο σκληρός με τις γυναίκες και πως θα φτάσει σε ακραία πράγματα.

Όταν η Φαίη Σκορδά ρώτησε τον ηθοποιό, αν ο Βόσκαρης θα σκοτώσει κάποια γυναίκα, εκείνος δεν απέκλεισε τίποτα, λέγοντας ότι μπορεί και να συμβεί!

Τσέκαρε όλη του τη συνέντευξη στο «Πρωινό», στο παρακάτω βίντεο:

Τσέκαρε και αυτό, αφού είσαι εδώ: Σλοβακία: Έκανε στοματικό έρωτα στον ληστή