Διαρκώς οι Άγριες Μέλισσες έρχονται με εκπλήξεις.

Άλλος ένας ταλαντούχος ηθοποιός μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες που σε λίγο καιρό θα είναι ξανά στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. 

Αυτή τη φορά ο γνωστός ηθοποιός, Νίκος Κουρής έρχεται και αναμένεται να ενσαρκώσει τον Ζάχο Λυκογιάννη.

ad

Ο συγκεκριμένος ήρωας αναμένεται να φτάσει στο Διαφάνι, από το οποίο απουσίαζε πολλά χρόνια. Πριν από χρόνια, όταν ο Λάμπρος αποφάσισε να φτιάξει τη ζωή του μακριά από την Ελένη και εκείνη απογοητευμένη συνέχισε μόνη τον δρόμο της, ο Ζάχος στάθηκε δίπλα της.

Οι δυο τους  ήρθαν πιο κοντά και ένα βήμα πριν αρραβωνιαστούν. Όμως, αυτός ο αρραβώνας δεν έγινε ποτέ…

Τώρα, ο Ζάχος επιστρέφει ως Ταγματάρχης, αλλά και ως ένθερμος υποστηρικτής του καθεστώτος, με μεγάλη δύναμη και επιρροή.

Άγριες Μέλισσες

Από την πρώτη στιγμή, θα έρθει αντιμέτωπος με την υπόθεση του Λάμπρου και θα προσπαθήσει να τους βοηθήσει. Σύντομα, όμως, θα βρεθεί μπροστά σ’ ένα μεγάλο δίλημμα. Τα συναισθήματά του για την Ελένη δεν έχουν σβήσει  και ο ίδιος θα γίνει, πολλές φορές, ανάχωμα στις δυσκολίες που της προκαλεί ο Ακύλας Μεγαρίτης.

Τι θα συμβεί, όμως στις Άγριες Μέλισσες, όταν θα πρέπει να επιλέξει στρατόπεδο; Θα προτιμήσει να στηρίξει την Ελένη που πάντα αγαπούσε ή τις πεποιθήσεις του και τους συντρόφους του;