Μία εβδομάδα σοβαρών εξελίξεων στις Άγριες Μέλισσες

Οι Άγριες Μέλισσες έχουν ξεκινήσει και αυτή την εβδομάδα με δυνατές εξελίξεις που δεν αφήνουν λεπτό το τηλεοπτικό κοινό σε ησυχία, έχοντας διαρκώς έναν καταιγιστικό τρόπο να σε μεταφέρουν σε μία άλλη ιστορική εποχή.

Τι θα δούμε στα υπόλοιπα επεισόδια της εβδομάδας στις Άγριες Μέλισσες

Τρίτη 5 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 6  

ad

Το Διαφάνι αναστατώνεται απ’ τα νέα της σύλληψης του Λάμπρου, του Προκόπη και του Μπάμπη, αλλά και των κατηγοριών που τους βαραίνουν. Η άφιξη της οικογένειας Μεγαρίτη στο χωριό θα φέρει καινούριους τριγμούς, ενώ η Μυρσίνη ύστερα κι απ’ τον ερχομό της Πηνελόπης θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια ν’ αλλάξει γνώμη στα παιδιά της, καθώς η κατάθεσή τους στο δικαστήριο μπορεί ν’ αποδειχθεί θανάσιμη για τον Δούκα.

Θα καταφέρει να τους μεταπείσει; Η Δρόσω θα δεχθεί μια αναπάντεχη πρόταση απ’ τον Λευτέρη και την παρέα του. Η Ασημίνα αναγκάζεται να παραιτηθεί απ’ τη νέα της δουλειά και ο Πέτρος θα προβεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη. Η επιστροφή της Βιολέτας θα δώσει μια νότα χαράς στο χωριό. Ο Λάμπρος, ο Προκόπης και ο Μπάμπης βρίσκονται πια σε μια νέα, εφιαλτική πραγματικότητα και ένας καινούριος Γολγοθάς αρχίζει για την Ελένη, που θέλει να φέρει τον άντρα της πίσω.