Άγριες Μέλισσες

Οι Άγριες Μέλισσες με νέο επεισόδιο έρχονται την Πέμπτη με την Ελένη να αναγκάζεται να αποκαλύψει τη μεγάλη αλήθεια για το νεκροταφείο σε έναν άντρα.

Τι θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες την Πέμπτη!

Ο ιερέας του νεκροταφείου δεν δέχεται να βοηθήσει τον παπά-Γρηγόρη, προκειμένου ν’ ανακαλύψουν τα πτώματα του Ορφανίδη και των συντρόφων του.

Παράλληλα, ο Ντούνιας καταφθάνει στο χωριό για να εξιχνιάσει τη ληστεία στο σπίτι του Μεγαρίτη. Η Ελένη, πιστεύοντας πως ο Ντούνιας έμαθε για τις έρευνες στο νεκροταφείο, ζητάει βοήθεια απ’ τον Ζάχο, αποκαλύπτοντάς του τα πάντα. Με ποια πλευρά θα ταχθεί αυτή τη φορά ο Ζάχος;

Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα συγκρουστούν με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας. Ο Δούκας κι ο Νικηφόρος επισκέπτονται τον Συνεταιρισμό των Καρυών για να τους πείσουν για το θέμα του αεροδρομίου, εκεί όμως θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη, που θα προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων.

Η Ζωή θα βρει στο πρόσωπο της Αιμιλίας έναν ανέλπιστο σύμμαχο εναντίον του Ακύλα. Το ίδιο βράδυ, μια μακάβρια ανακάλυψη θα γίνει η αρχή του τέλους σε μια επικίνδυνη υπόθεση…