Άγριες Μέλισσες

Το επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες την Τρίτη έρχεται με σοβαρές ανατροπές, αφού κάποια πρόσωπα αποκαλύπτονται ενώπιον του δικαστηρίου στη δίκη του Βόσκαρη.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης στις Άγριες Μέλισσες.

Η Ασημίνα μαθαίνει πως η Δρόσω προχωράει δικαστικά, αλλά επιμένει στην απόφασή της. Οι δύο αδελφές είναι έτοιμες να δώσουν, η κάθε μία, τη μάχη της για το παιδί. Η Ελένη προσπαθεί μάταια να τις συνεφέρει.

Στο μεταξύ, η δίκη εναντίον του Βόσκαρη συνεχίζεται με μαρτυρίες του Λάμπρου και της Σοφούλας, η οποία αρχίζει να βλέπει το άλλο πρόσωπο του άντρα της. Η σύλληψη της Χατζίδου αλλάζει τις ισορροπίες και η Ελένη είναι σίγουρη πως ο Βόσκαρης θα χρησιμοποιήσει τη μαρτυρία της προς όφελός του.

Ο Δούκας συμπαραστέκεται στη Δόμνα που φιλοξενείται στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά η Μυρσίνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει.

Τι θα γίνει όταν ο Μελέτης μάθει πως γνώριζε ποιος πραγματικά ήταν ο Θέμελης; Πώς σκοπεύει να καλύψει τα ίχνη του ο Δούκας;

Όλο το χωριό συνεχίζει να ψάχνει τον Ευτύχη που έχει εξαφανιστεί, ενώ η Ουρανία μαθαίνει πως ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και νιώθει ενοχές που δεν βοήθησε την Ασημίνα όταν την χρειαζόταν.

Ο Φανούρης και η Ρίζω βρίσκονται μπροστά στη Δρόσω, η οποία σκοπεύει να τους ρίξει στη μάχη για την αναγνώρισή της ως βιολογική μητέρα του παιδιού. Θα δεχτούν να τη βοηθήσουν;