Agries Melisses

Οι «Άγριες Μέλισσες», η Νο 1 σειρά της περσινής χρονιάς, έρχονται στον ΑΝΤ1 για να γράψουν τη συνέχεια της ιστορίας τους….

Απόψε στις 22:00, σε νέα ώρα, το Διαφάνι ανοίγει και πάλι τις πόρτες των σπιτιών του και οι ήρωές του ξετυλίγουν τη ζωή και τον μύθο τους…

Τι θα δούμε τη Δευτέρα

Η Θεοδοσία, σοκαρισμένη από τις αποδείξεις που βρήκε για τον φόνο του Σέργιου, σκέφτεται ποια θα είναι η επόμενη κίνησή της. Η απρόσμενη επίσκεψη της μητέρας της, όμως, θα αλλάξει γι’ ακόμα μια φορά τα δεδομένα.

Η Ασημίνα προσπαθεί να προσαρμοστεί στον νέο ρόλο της μητέρας και να νιώσει αγάπη για το «μωρό της», χωρίς όμως επιτυχία, κάτι που ανησυχεί ιδιαίτερα την Ελένη και τον Νικηφόρο.

Παράλληλα, στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί μεγάλη χαρά με τον ερχομό του νέου μέλους ενώ ο Νέστορας, με τη βοήθεια του Προύσαλη, βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην αλήθεια για το ποιος είναι ο Κυπραίος.

Η Δρόσω αποφασίζει να φύγει από την «φυλακή» της. Όμως, η ανάγκη να ξαναδεί το παιδί της, θα φέρει νέες εντάσεις με την Ασημίνα. Την ίδια ώρα, ο Λάμπρος, καταρρακωμένος από τις αποκαλύψεις του Κυπραίου, αποφασίζει να μιλήσει στην Ελένη.

Θα παραδεχτεί η Ελένη όλη την αλήθεια για τον Σέργιο ή θα το κρύψει για να σώσει τη σχέση τους;

Στον ρόλο της Καλλιόπης, μητέρα της Θεοδοσίας, η Στέλλα Γκίκα