Άγριες Μέλισσες

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες είναι καταιγιστικές και αυτή την εβδομάδα με τρία νέα επεισόδια από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, η πλοκή θα μας εντυπωσιάσει.

Λίγο πριν το τέλος της χρονιάς, το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, έρχεται με τρία νέα επεισόδια ενδεικτικά για το τί θα ακολουθήσει τη νέα χρονιά.

Τι θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες την επόμενη εβδομάδα.

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 65 

Η Ελένη καταλαβαίνει πως ο Βόσκαρης είναι αποφασισμένος να της κάνει πόλεμο νεύρων. Ο Λάμπρος προσπαθεί να τη βοηθήσει αλλά ο Γραμματικός του ξεκαθαρίζει πως δεν είναι τόσο απλό. Ο Προύσαλης, βλέποντας το παιχνίδι του Βόσκαρη, φτάνει στα όριά του και παραιτείται. Το  χωριό αναστατώνεται, αλλά ο Νέστορας γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός λόγος και δεν το δέχεται.

Η Μυρσίνη μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Γιώργη Σταμίρη από τον Δούκα και γκρεμίζεται ο κόσμος της. Θα τον συγχωρέσει για όσα έκανε στα παιδιά τους; Ο Κωνσταντής με τον Μελέτη είναι καχύποπτοι απέναντι στον Λια που επιμένει να κάνουν τη δουλειά μαζί. Με τις διαβεβαιώσεις του Θέμελη, αποφασίζουν να προχωρήσουν. Ο Νικηφόρος βάζει τον Σωτήρη να παρακολουθεί κρυφά την Ασημίνα ενώ ο Γραμματικός ζητά από την Πηνελόπη να παντρευτούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Η Ουρανία επιβεβαιώνει τις υποψίες της για την Ασημίνα και τον Μπάμπη. Ποια θα είναι αντίδρασή της μπροστά σε μια σχέση που θα προκαλέσει φουρτούνες;