Την Πέμπτη έρχεται άλλο ένα επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες και το οποίο θα είναι και το τελευταίο αυτής της εβδομάδας μετά τις αλλαγές στη σειρά λόγω και του κορονοϊού.

Για άλλη μία φορά η εβδομάδα ολοκληρώνεται με καταιγιστικές εξελίξεις και θα μας κρατήσει σε τρομερή αγωνία για τρεις μέρες μέχρι τα νέα επεισόδια.

ad
Τι θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες την Πέμπτη 12/11

Η Ελένη αναγκάζεται ν’ ακολουθήσει τη Φωτεινή, τη Μαίρη και τη Χριστίνα, ενώ ο Βόσκαρης εξαπολύει πίσω τους ένα άγριο ανθρωποκυνηγητό. Θα τα καταφέρουν να δραπετεύσουν από τις φυλακές;

Ο Νικηφόρος παλεύει να κρατήσει τη θέση του στις επιχειρήσεις, ο Δούκας, όμως, συνεχίζει να την υποσκάπτει. Ο Μιλτιάδης έρχεται αντιμέτωπος με τον Δούκα. Πού θα καταλήξει αυτή τους η συνάντηση;

Όταν θ’ αποκαλύψει στον παπα-Γρηγόρη την αιτία της συμπεριφοράς του, ο Λάμπρος και η Βιολέτα θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Ο Νικηφόρος διαπιστώνει, σύντομα, πως ο νέος νοικάρης της Ασημίνας, ο Μπάμπης, δεν είναι ένας αθώος πιτσιρικάς.

Η Δρόσω συνεχίζει να βλέπει τον Φίλιππο, ενώ ο Τάκης, βουτηγμένος στα χρέη από τα χαρτιά, δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει πίσω απ’ την πλάτη του.