Αιγόκερως

Αιγόκερως Απρίλιος: Είναι ένα από τα ζώδια που θα έχουν τη δυνατότητα είτε να επωφεληθούν από τις πολλές ευκαιρίες είτε να ταλαιπωρηθούν είτε και τα δύο μαζί που είναι και το πιθανότερο.

Ο Αιγόκερως Απρίλιος του πρώτου δεκαημέρου θα έχει τη δυνατότητα να ανανεωθεί με νέες επαφές και συμφωνίες, αλλά και με μετακινήσεις που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση. Μπορεί τα άστρα να φέρουν κάποια εμπόδια, αλλά εσείς είστε σε ένα mood πως μπορείτε να καταφέρφετε τα πάντα.

Μετά τις 5 Απριλίου θα έχετε τη δυνατότητα και τις ευκαιρίες να συνάψετε συμφωνίες που θα σας βοηθήσουν στα μελλοντικά σας σχέδια κυρίως όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα ή και τον οικονομικό. Σε αυτούς τους δύο τομείς ευνοείστε σημαντικά. Ελλείψεις συναισθηματικές θα σας χτυπήσουν την πόρτα στην Έκλειψη στις 30 Απριλίου.

Ο Αιγόκερως Απρίλιος του δευτέρου δεκαημέρου αναμένεται να σας βρεί με πολλές αλλαγές γεγονός που θα σας προκαλέσει σοβαρές εντάσεις, αλλά μέσα απο αυτές θα μπορέσετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας.

Θα υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά στην οικογένειά σας, αλλά και την ακίνητη περιουσία σας και σε όλες αυτές τις ανατροπές θα πρέπει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας γιατί θα προκληθούν καυγάδες. Η Έκλειψη στο τέλος του μήνα αναμένεται να σας ρίξει ψυχολογικά έτσι ώστε να καταφέρετε να βρείτρε τον πραγματικό σας εαυτό.

Ο Αιγόκερως Απρίλιος του τρίτου δεκαημέρου θα νιώσει πως ο μήνας έχει μόνο πιέσεις και σοβαρές ευθύνες, αλλά μέσα στις απογοητεύσεις και την κούραση μέχρι τέλος του μήνα θα έρθει και η ανταμοιβή.

Τα οικονομικά σας είναι ένας τομέας που σας πιέζει τρομερά και πρέπει να προσέξετε να διορθώσετε τα σφάλματα του παρελθόντος. Μαζί με τα οικονομικά σας πιέζεται και η ψυχολογία σας αφού νιώθετε πως η αυτοπεποίθησή της είναι στα τάρταρα.

Το σίγουρο είναι πως θα πρέπει αυτόν τον μήνα να περιορίσετε τα θέλω σας και τις επιθυμίες σας, ενώ και η διασκέδαση δεν θα είναι στα φόρτε σας. Πρέπει να μην ανεχθείτε συμπεριφορές που σας θίγουν ή σας προσβάλουν κι αν υπάρχουν τέτοια άτομα γύρω σας με την έκλειψη έχετε την ευκαιρία να τα διώξετε μακριά σας.

Τσέκαρε κι αυτό: 

Άστρο: Πόσο απέχει από τη Γη το πιο μακρινό