Αιγόκερως Αύγουστος

Αιγόκερως Αύγουστος: Ιδιαίτερος αυτός ο μήνας για εσάς σε σχέση με όλα τα άλλα ζώδια, αφού θα έχει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.

 

Ο Αιγόκερως Αύγουστος του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται να ζήσει έχοντας μπροστά του πολλές ευκαιρίες έτσι ώστε να μπορέσετε να κλείσετε οικονομικές τρύπες του παρελθόντος ειδικά όσοι από εσάς έχετε χρέη.

Θα έχετε περισσότερα χρήματα αυτή την περίοδο, ενώ συγχρόνως ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις με σκοπό όχι μόνο να χαλαρώσετε, αλλά και να περάσετε όμορφα. Μέσα από αυτές τις μετακινήσεις θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε επαφές που θα σας βοηθήσουν τόσο στην εργασία όσο και με θέματα τεχνολογίας και σπουδών.

Και ο έρωτας όμως είναι ένα κομμάτι της ζωή σας που θα είναι έντονο αυτό το διάστημα.

Ο Αιγόκερως Αύγουστος του δευτέρου δεκαημέρου θα έρθει αντιμέτωπος με εκπλήξεις ειδικά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τις σχέσεις σας είτε είναι διαπροσωπικές είτε με τις επαγγελματικές συνεργασίες σας.

Θα έχετε την ευκαιρία να απελευθερωθείτε από βάρη του παρελθόντος και να πάρετε εσείς τα ηνία της προσωπικής σας ζωής, αφού ο έρωτας θα είναι αναζωογονητικός για εσάς. Τα οικονομικά σας είναι ο τομέας που χωλαίνει και θα πρέπει να το προσέξετε λίγο περισσότερο. Οι νέες γνωριμίες και οι μετακινήσεις θα είναι στο πρόγραμμά σας.

Ο Αιγόκερως Αύγουστος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία να έχει πάρα πολλές επαφές και συζητήσεις και όλα αυτά για τα οικονομικά σας που ήδη σας ταλαιπωρούν. Και αυτός ο μήνας δεν θα είναι πολύ βοηθητικός με τα οικονομικά σας και θα πρέπει να περιοριστείτε αρκετά.

Για το λόγο αυτό αποφύγετε οποιαδήποτε κίνηση ή απερισκεψία που θα μπορούσε να σας τινάξει τον προϋπολογισμό στον αέρα.

Από την άλλη βέβαια αποζημιώνεστε όσοι από εσάς έχετε σχέση μιας και θα έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο που βρίσκεται στην καρδιά σας και σε αυτό θα σας βοηθήσει και η καλή σχέση που θα έχετε με τα δικά σας πρόσωπα. Δεν αποκλείονται οι μετακινήσεις που θα σας αναζωογονήσουν.

Τσέκαρε κι αυτό:

Τοξότης Αύγουστος: Προβλέψεις για τον Αύγουστο του 2022