Αιγόκερως Ιούλιος

Αιγόκερως Ιούλιος: Μεγάλη ποικιλία θα έχουν τα γεγονότα σε σχέση με τα άλλα ζώδια και εσείς θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε όλες τις καταστάσεις.

Ο Αιγόκερως Ιούλιος του πρώτου δεκαημέρου θα σας δώσει όλες εκείνες τις προοπτικές για να αλλάξετε τον τρόπο της ζωής σας, γιατί πολύ απλά θα διαπιστώσετε πως μέχρι τώρα οτιδήποτε κι αν κάνατε ήταν μάταια.

Δεν αποκλείεται μέσα στο μήνα να υπάρξει μία σοβαρή εξέλιξη που μπορεί αρχικά να σας στεναχωρήσειο και να νιώθετε πως φτάνετε στο μηδέν, αλλά αυτή είναι μία απαραίτητη διαδικασία για να απογειωθείτε στη συνέχεια.

Προσοχή σε νέες γνωριμίες, αλλά και σε συμφωνίες με πρόσωπα που δεν έχουν δοκιμαστεί μέχρι τώρα, γιατί το πιθανότερο είναι να την πατήσετε.

Ο Αιγόκερως του δευτέρου δεκαημέρου εάν έχετε σχέση να γνωρίζετε πως τα πράγματα δεν θα είναι πολύ ελπιδοφόρα μιας και θα αποδειχθεί πως μία προδοσία υπάρχει στην πλάτη σας. Με τέτοιες εξελίξεις η ψυχική σας διάθεση δεν θα είναι καλή και μάλιστα, δεν αποκλείεται να προχωρήσετε σε επιπόλαιες κινήσεις.

Να προσέχετε κομμάτια της υγείας σας όπως η ψυχική σας υγεία που θα είναι βεβαρημένη, αλλά και πιθανές μολύνσεις σε ευαίσθητες περιοχές.

Επαγγελματικά υπάρχει μία στασιμότητα προς το παρόν και το μόνο σίγουρο είναι πως θα κληθείτε να δουλέψετε περισσότερο τόσο για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας όσο και για να δημιουργήσετε νέες προοπτικές.

Ο Αιγόκερως Ιούλιος του τρίτου δεκαημέρου θα έχει σοβαρές ανατροπές στις διαπροσωπικές του σχέσεις είτε αυτές αφορούν στον συναισθηματικό τομέα ή τον κοινωνικό σας φιλικό περίγυρο στον οποίο φαίνεται να υπάρξουν ρήξεις.

Τα οικονομικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξουν μερικά έσοδα παραπάνω, αλλά θα αυξηθούν απότομα και τα έξοδα ειδικά μετά τα μέσα του μήνα.

Προοπτικές υπάρχουν το τρίτο δεκαήμερο του μήνα για τα επαγγελματιά σας σχέδια και ίσως να υλοποιηθούν.

Τσέκαρε κι αυτό:

Giveaway : Το citynow και το Insparing σε ετοιμάζουν για το καλοκαίρι