Αιγόκερως Μάιος

Αιγόκερως Μάιος: Οπως όλα τα ζώδια έτσι και εσείς θα έρθετε αντιμέτωποι με διάφορα σκαμπανεβάσματα τον Μάιο, ο οποίος θα είναι ένας μεταμορφωτικός μήνας.

Τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν αυτό το μήνα θα είναι θέματα της καθημερινότητας σας ενώ σοβαρά ζητήματα θα προκύψουν σχετικά με την οικογένειά σας, τα οποία μάλιστα θα έρθουν από το παρελθόν γιατί τότε δεν λύθηκαν.

Αυτά τα θέματα μαζί με όποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις έχετε θα πρέπει να φροντίσετε να τους δώσετε λύσεις και αυτό πριν έρθει ο ανάδρομος Ερμής, ο οποίος όπως πάντα θα προκαλέσει καθυστερήσεις και ματαιώσεις. Ο ανάδρομος αυτός πλανήτης δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να προκαλέσει και παρεξηγήσεις με συγκεκριμένα πρόσωπα του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

Ιδανικό θα είναι το διάστημα για όσους από εσάς έχετε αποφασίσει να προχωρήσετε σε κάποιες κινήσεις όσον αφορά στην ακίνητη περιουσία ή έστω να βρείτε ένα νέο σπίτι που θα είναι πιο κοντά στιε ανάγκες σας.

Ο Αιγόκερως Μάιος σε αυτό το πλαίσιο δεν αποκλείεται να αποφασίσει να συγκστοικήσει με ένα αγαπημένο πρόσωπο το οποίο μπορεί να είναι είτε ο σύντροφός σας ή ακόμα και ένα φιλικό πρόσωπο.

Τα οικονομικά σας επίσης θα σας απασχολήσουν έντονα κυρίως από τα μέσα του μήνα και μετά και επειδή θα νιώσετε την πίεση θα πρέπει να διαχειριστείτε την κατάσταση με λογική και σύνεση.

Προς το τέλος του μήνα να ξέρετε πως θα έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε ζητήματα της καθημερινότητάς σας τα οποία θα έρθουν στην επιφάνεια είτε θέλετε είτε όχι.

Ο Αιγόκερως Μάιος και όσοι είστε ελεύθεροι θα δείτε πως μπορεί να προκύψουν γεγονότα που δεν τα περιμένατε στα συναισθηματικά σας. Επίσης όσο είναι ανάδρομος ο Ερμης δεν αποκλείεται να επιστρέψει ένας έρωτας από το παρελθόν ή εσείς να αποφασίσετε να κάνετε μία νέα προσέγγιση σε ένα παλιότερο ταίρι.

Προς το τέλος του μήνα πάντως να ξέρετε πως αλλάζει το κλίμα και θα έρθουν νέες γνωριμίες και όμορφες στιγμές γεμάτες φλερτ.

Τσέκαρε κι αυτό:

Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας: Προτάσεις για δώρο