Αιγόκερως Οκτώβριος

Αιγόκερως Οκτώβριος: Σημαντικές αλλαγές αλλά εσείς είστε από τα ζώδια που τις αλλαγές αυτές θα τις βιώσετε στο πετσί σας και για τα καλά!

 

Ο Αιγόκερως Οκτώβριος του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται να έρθει αντιμέτωπος με τις αλήθειες και έτσι αυτό θα έχει σαν συνέπεια να πρέπει να ληφθούν αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Μπορεί τα άστρα να είναι ευνοϊκά για τα επαγγελματικά σας, αλλά εάν δεν δραστηριοποιηθείτε άμεσα τότε η εύνοια δεν θα έχει χειροπιαστά αποτελέσματα.

Οι συμφωνίες και οι νέες συνεργασίες ευνοούνται αλλά σε αυτές να έχετε το νου σας μακροπρόθεσμα να μην μπορεί να σας εκμεταλλευτεί κανείς. Καλό είναι τα επαγγελματικά σας βήματα να μην τα ανακοινώνετε πουθενά γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ζηλεύουν. Οικογενειακά προβλήματα ίσως να προκύψουν ή ένα πρόσωπο ηλικιωμένο να σας χρειαστεί πραγματικά.

Ο Αιγόκερως Οκτώβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα ζήσει μοναδικές στιγμές με φίλους και γνωστούς, ενώ νέα πρόσωπα αναμένεται να μπουν στη ζωή σας. Αυτά τα πρόσωπα αναμένεται να φανούν πολύ χρήσιμα στην μετέπειτα πορεία σας και ειδικά όσοι από εσάς θέλετε να κάνετε επιχειρηματικές κινήσεις.

Σημαντικά οφέλη έρχονται ίσως από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να μετακομίσετε ή να δεχθείτε επισκέψεις στο σπίτι σας. Ορισμένοι από εσάς θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα όσον αφορά στη σχέση σας καθώς θα νιώσετε πως ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Αιγόκερως Οκτώβριος του τρίτου δεκαημέρου θα κληθεί λόγω συνθηκών να αλλάξει ρότα στη ζωή του, εάν θέλει να έχει κάποιο νόημα όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας. Τα άστρα σας δίνουν το δρόμο προς τη σοβαρότητα και τη συνέπεια και εσείς ευτυχώς ή δυστυχώς θα πρέπει να στρωθείτε στη δουλειά.

Αλλάζει και εσωτερικά ο κόσμος σας, αφού αντιλαμβάνεστε πως η μέχρι τώρα στάση σας απέναντι σε πρόσωπα δεν ήταν σωστή και αυτό σας βαραίνει! Φροντίστε εάν το θέλετε να ζητήσετε συγγνώμη ή να εκμυστηρευτείτε την αλήθεια σας και τότε θα αφήσετε το παρελθόν πίσω και θα λυτρωθείτε.

Ερωτικά τα πράγματα δεν είναι εύκολα και θα προτείναμε να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα μιας και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα πέσετε θύμα απάτης.

Τσέκαρε κι αυτό:

Ζυγός Οκτώβριος: Προβλέψεις για τον Οκτώβριο του 2022