Αιγόκερως Σεπτέμβριος

Αιγόκερως Σεπτέμβριος: Από τα ζώδια που ο μήνας που έρχεται θα σας ταρακουνήσει για τα καλά είτε για καλό είτε και για κακό λόγο.

Ο Αιγόκερως Σεπτέμβριος του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται να έχει έναν άκρως ενδιάφεροντα μήνα, αφού θα βρεθείτε μπροστά σε νέες προοπτικές, οι οποίες όμως χρειάζονται τη δική σας τη σκληρή εργασία και όχι την τεμπελιά.

Σημαντικές ευκαιρίες θα έχετε να γνωρισετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να σας βοηθήσουν σε σημαντικά σχέδια που έχετε με την επαγγελματική σας ζωή. Προσοχή θα χρειαστεί εάν κληθείτε να υπογράψετε κάποια οικονομική συμφωνία.

Οι έρωτες προς το παρόν στη ζωή σας δεν φαίνεται να έχουν το αποτέλεσμα που εσείς θα θέλατε, ενώ οι δεσμευμένοι δεν αποκλείονται να δώσουν ένα οριστικό τέλος.

Ο Αιγόκερως Σεπτέμβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα δουν μπροστά τους πολλά από τα σχέδιά τους να πραγματοποιούνται αρκεί όμως να δώσετε τον πιο καλό σας εαυτό και να αποφύγετε καυγάδες και έριδες. Μην επιδιώξετε σε καμία περίπτωση να ενημερώσετε κανέναν για τα σχέδιά σας γιατί θα το μετανιώσετε.

Οικογενειακές ιστορίες του παρελθόντος ξαναέρχονται στο προσκήνιο και αυτή τη φορά απαιτούν από εσάς να δώσετε οριστική λύση. Αποφύγετε επίσης να δώσετε μεγάλη βαρύτητα σε νέους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σας και για τους οποίους ακόμα δεν ξέρετε τι ακριβώς μπορεί να θέλουν από εσάς.

Ο Αιγόκερως Σεπτέμβριος του τρίτου δεκαημέρου είστε σε μια περίεργη κατάσταση, αφού όλα σας φταίνε, αλλά μάλλον αυτό έχει να κάνει με τη δική σας ψυχοσύνθεση. Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα δεν είστε τόσο ευχαριστημένοι με τη ζωή σας και ψάχνετε μία διέξοδο.

Αυτή δεν αποκλείεται η διέξοδος να υπάρχει στο παρελθόν σας, αλλά θα χρειαστεί από εσάς να βάλετε πίσω τις εμμονές και τους εγωισμούς. Έχετε όλες τις προοπτικές για κάτι νέο επαγγελματικά που θα σας αλλάξει τη ζωή και θα σας βγάλει από την ταλαιπωρία του καλοκαιριού. Ερωτικά τα πράγματα είναι μάλλον σκούρα για τους δεσμευμένους.

Τσέκαρε κι αυτό:

Ντέμη Γεωργίου : Η νέα της σύντροφος