Αιμιλιανός GNTM

H ώρα της αποχώρησης έφτασε μετά τη φωτογράφιση με τον ταύρο και αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε o Αιμιλιανός GNTM, ο οποίος είχε μπει μέσα στο παιχνίδι τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Ο Αιμιλιανός GNTM ήταν εκτός concept σε αυτή τη φωτογράφιση μιας και δεν είχε το ύφος και δεν στήριζε ούτε το προϊόν.

Αιμιλιανός GNTM

Στο bottom 3 είχε φτάσει ο Αιμιλιανός, ο Γιάννης και η Αγάπη. Η Αγάπη όμως ήταν αυτή που σώθηκε από τους κριτές και έτσι έμειναν ο Γιάννης και ο Αιμιλιανός.

Ανάμεσα στα δύο αγόρια, οι κριτές επέλεξαν να παραμείνει ο Γιάννης και να αποχωρήσει ο Αιμιλιανός. Ο Αιμιλιανός δήλωσε πως παρά το μικρό χρονικό διάστημα που έμεινε, θεωρεί πως έδειξε ποιός είναι και τι δυνατότητες έχει, κάτι που το επιβεβαίωσαν και οι κριτές που του είπαν πως θα κάνει πράγματα έξω στην ελεύθερη αγορά.

Από την πλευρά των μοντέλων η παρέα του στεναχωρήθηκε, αφού έχασαν ένα μέλος τους, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά δήλωσαν πως είναι μία στενάχωρη στιγμή, αλλά δεν είχαν προλάβει μέσα σε δέκα ημέρες να συνδεθούν μαζί του.

Εκείνη βέβαια που έβγαλε μία μικρή κακία ήταν η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, η οποία γέλασε σαν να κοροϊδεύει λέγοντας πως την έμοιαζε να μείνει ο Γιάννης οπότε είναι μία χαρά.

Την καλύτερη φωτογράφιση την κέρδισε η Όλγα, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να φωνάζει μπροστά την Όλγα και την Μαρία, αφού αυτές οι δυο είχαν τις καλύτερες φωτογραφίες.

Όμως οι κριτές αποφάσισαν πως η Όλγα έχει την καλύτερη εικόνα και έτσι πρέπει να πληρώσει και το στοίχημα που έχασε!