Αιμιλιανός GNTM

Αιμιλιανός: Το νέο μοντέλο στο σπίτι του GNTM 4, προκάλεσε μία αναταραχή σε κάποιους που δεν τον είδαν και με καλό μάτι, ενώ σε άλλους προκάλεσε μεγάλη χαρά.

Πρόκειται για τον 20χρονο Αιμιλιανό Ιωάννη Κλαυδιανό, ο οποίος είχε περάσει από τις οντισιόν του GNTM 4 και μάλιστα με τέσσερα ναι, αλλά κόπηκε στη συνέχεια.

Όλοι θυμούνται το νεαρό μοντέλο που πριν αντιμετωπίσει την κριτική επιτροπή, αντιμετώπισε την Άννα Μαρία Ηλιάδη, με την οποία από την πρώτη στιγμή είχε μία περίεργη κόντρα.

Στα μικρά καψόνια τότε που είχε προσπαθήσει να του κάνει η νικήτρια του GNTM 2, εκείνος δεν ψάρωσε, αλλά ακριβώς το αντίθετο της έβγαλε και γλώσσα.

Ο coach των μοντέλων Γιώργος Καράβας από την πρώτη στιγμή που τον είδε, θεώρησε πως υπάρχει model material και ήταν σίγουρος πως θα πάρει και τα τέσσερα ναι από τους κριτές του GNTM 4.

Και ο Αιμιλιάνος Ιωάννης Κλαυδιανός τα κατάφερε! Το μοντέλο όμως αυτό κόπηκε στις επόμενες δοκιμασίες και ήταν ένας από τους επιλαχόντες.

Επομένως, όταν από το GNTM 4 αποχώρησε ο Βασίλης Παρωτίδης, η παραγωγή του GNTM αποφάσισε να έρθει ένα νέο πρόσωπο στο σπίτι και έτσι εμφανίστηκε ο Αιμιλιάνος.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Ας θυμηθούμε όμως πώς ο Αιμιλιάνος GNTM βρέθηκε στο σπίτι!

Και αμέσως θα περάσει και την πρώτη του δοκιμασία.