Αϊνστάιν

Ένα 12χρονο κορίτσι έγινε δεκτό στη MENSA όταν μετά από ένα τεστ ευφυίας αποκαλύφθηκε πως έχει υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης από τον Αϊνστάιν και τον Στήβεν Χόκιν.

Η Ανουίτα Πατίλ, από το Μάντσεστερ, κατάφερε να πετύχει ένα σκορ του 162 το οποίο είναι το υψηλότερο στην ηλικιακή κατηγορίας της, και τοποθετείται σε υψηλότερο “βάθρο” σε σχέση με άλλους επιστήμονες που έχουν σημειώσει δείκτη 160.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Οι γονείς της μιλώντας στο Manchester Evening News είπαν πως έχουν εντυπωσιαστεί με τον τρόπο που η μικρή τους διαχειρίζεται τα πάντα!

Η μητέρα της η οποία είναι μαθηματικός δήλωσε πως έκαναν μαθηματικές ασκήσεις και πως πολλές ήταν οι φορές που δεν έβρισκε η ίδια τις απαντήσεις αλλά η κόρη της μπορούσε πολύ εύκολα.

“Σκέφτεται τελείως διαφορετικά, και ειδικά για πράγματα τα οποία δε διδάσκονται στο σχολείο”, είπε η μητέρα της! 

Η 12χρονη έγινε δεκτή στη MENSA μετά από το τεστ που έκανε και σε ηλικία 11 ετών είχε κάνει δυο τεστ τα οποία εξέταζαν το τρόπο που μιλά και πως σκέφτεται αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται τα πράγματα.

Αφού πέτυχε το υψηλότερο σκορ στα τεστ, κρίθηκε κατάλληλη για να μπει στην κοινωνία της MENSA καθώς πρόκειται για ένα μέρος το οποίο δέχεται μόνο άτομα με υψηλό δείκτη νοημοσύνης!

Το κορίτσι φαίνεται πως μπορεί να κάνει πολλά πράγματα όπως και ο Αϊνστάιν και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει στο μέλλον!

Tσέκαρε και αυτά: