Αλ Πατσίνο

Δύο χρόνια κράτησε η σχέση του 79χρονου Αλ Πατσίνο με την 43χρονη Μεϊτάλ Ντοχάν από το Ισραήλ.

Την είδηση αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός μιλώντας στο περιοδικό Lalsha σύμφωνα με τους Times of Israel και μάλιστα εξήγησε και τους λόγους του χωρισμού που μας άφησαν λίγο άφωνους. Η Ντοχάν είπε πως ο βασικός λόγος είναι η μεγάλη διαφορά ηλικίας.

«Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο ηλικιωμένο άνδρα, ακόμη κι αν είναι ο Αλ Πατσίνο» και συνέχισε λέγοντας «Η διαφορά ηλικίας είναι δύσκολη, ναι. Προσπάθησα να το αρνηθώ, αλλά πλέον είναι ήδη ένας ηλικιωμένος άνδρας, για να είμαι ειλικρινής. Έτσι, παρά την αγάπη μου, δεν άντεξε η σχέση μας.

Μαλώσαμε πρόσφατα και τον χώρισα, αλλά φυσικά και τον αγαπάω και τον εκτιμώ, και χαίρομαι που ήμουν δίπλα του όταν με χρειάστηκε αλλά και το γεγονός ότι αποτέλεσα μέρος της κληρονομιάς του. Είναι μεγάλη τιμή για μένα,.Χαίρομαι που είχαμε αυτή τη σχέση και ελπίζω να μείνουμε δύο καλοί φίλοι».

Φυσικά δεν ήταν μόνο η διαφορά ηλικίας που τους οδήγησε στο χωρισμό, καθώς η Μεϊτάλ Ντοχάν τον αποκάλεσε εμμέσως πλην σαφώς τσιγκούνη. Όπως είπε ο Αλ Πατσίνο δεν της αγόραζε δώρα και το μόνο που της έπαιρνε ήταν λουλούδια. Για να καταλήξει στη συνέντευξή της πως “να το πω ευγενικά ότι δεν του άρεσε να ξοδεύει λεφτά;”.