Alcatrash

Οι Alcatrash παρουσιάζουν το νέο τους single και music video «Κάπου Κάποιος Σ’ Αγαπάει», που κυκλοφορεί από την Panik Records και στέλνουν ένα δυνατό μουσικό μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς.

Η πιο hot μπάντα της ελληνικής μουσικής μας ανεβάζει ρυθμικά, με ένα up-tempo single που υπογράφουν ο Δημήτρης Κοντόπουλος στη μουσική και ο Θάνος Παπανικολάου στους στίχους.

Το «Κάπου Κάποιος Σ’ Αγαπάει» συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο και τρυφερό music video, σε σκηνοθεσία Alex Κωνσταντινίδη, που στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα, κλείνοντας με το σύνθημα «κανείς δεν είναι στ’ αλήθεια μόνος του. Είμαστε όλοι μαζί!».

Παράλληλα, αυτή την περίοδο, οι Alcatrash, εκτός από την παρουσία τους στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά στον Σκάι, συνεχίζουν τα επιτυχημένα live τους ανά την Ελλάδα, με σταθερό ραντεβού κάθε Πέμπτη στο «Padam» στη Γλυφάδα. Επίσης, από τις 4 Δεκεμβρίου θα εμφανίζονται και στο θρυλικό club της Αθήνας «Αυτοκίνηση 81», με την Καίτη Γαρμπή, τον Χρήστο Μενιδιάτη και τον Δημήτρη Σχοινά, κάθε Σάββατο και Κυριακή.