Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει πάρα πολύ σοβαρά τη δουλειά που κάνειτα τελευταία χρόνια στο Instagram και μαζί με το showroom που έχει δημιουργήσει, είναι η κύρια δουλειά της καθώς απασχολεί πολύ τον κόσμο με όσα κάνει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η γνωστή instagrammer και σύντροφος του Στάθη Σχίζα σκέφτεται πολύ συχνά ιδιαίτερα concepts για να τα παρουσιάσει στους αγαπημένους της followers και αυτή τη φορά φαίνεται πως έπαθε… Λαίδη Γκοντάιβα καθώς ποζάρει με σούπερ μακριά μαλλιά πάνω σε ένα άλογο.


Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβηκε σε ένα πανέμορφο άλογο το οποίοι κάθισε υπομονετικά να φωτογραφηθεί και οι εικόνες έχουν λάβει πολλά σχόλια, άλλα θετικά και άλλα αρνητικά!

Ποια ήταν η Λαίδη Γκοντάιβα

Η λαιδη Γκοντάιβα ήταν ένα σύμβολο της γυναικείας επανάστασης κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα καθώς είχε ζητήσει από άνδρα της Λέοφρικ, να μειώσει τους φόρους που είχε επιβάλλει στους ανθρώπους που ζούσαν στο Κόβεντρι και εκείνος της είπε πως αν βγει γυμνή πάνω σε ένα άλογο στην πόλη τότε θα το κάνει.

Εκείνη δέχτηκε την πρόταση και τυλίχτηκε με τα μακριά μαλλιά της και ανέβηκε στο άλογο όπου και πέρασε μέσα από την πόλη.

Τσέκαρε και αυτά :