Αλεξανδρινό

Αλεξανδρινό: Χιλιάδες είναι τα μαγαζιά με σουβλάκι στην Αθήνα και όχι μόνο αλλά για να βρει κάποιος πραγματικό σουβλάκι, παραδοσιακό και όχι τυποποιημένα πράγματα είναι πραγματικός άθλος για κάποιον που κυκλοφορεί στην Αθήνα.

Το citynow.gr βέβαια κάνοντας μία τεράστια τουρνέ στην Αθήνα και καταναλώνοντας δυστυχώς πολλές θερμίδες κατάφερε να βρει εκείνη τη σουβλακερί που κάνει τη διαφορά.

Αλεξανδρινό

Και αυτό βρίσκεται στο Παγκράτι στην Υμηττού 90 και Ιφικράτους και ακούει στο όνομα Αλεξανδρινό.

Αλεξανδρινό

Ένας υπέροχος χώρος που σε ταξιδεύει σε μία άλλη εποχή και ένα προσωπικό που βρισκόταν δίπλα σου πριν καν το καταλάβεις για να σε εξυπηρετήσει.

Το talk of the town φαγητό που δοκιμάσαμε ήταν τα μπουτάκια κοτόπουλο με ταλαγάνι. Αδιανόητη γεύση που όχι μόνο μέθυσε τους γευστικούς μας κάλυκες αλλά δεν σταματούσαμε να μουγκρίζουμε λες και είχαμε έρθει από τα βουνά.

Αλεξανδρινό

Οι υπόλοιποι της παρέας δοκίμασαν και σουβλάκια. Ήταν όνειρο το λουκάνικο το μοσχαρίσιο, ενώ για τους φίλους του κοτόπουλου ένα έχω να πω! OMG!!!!!

Αλεξανδρινό

Έαν θέλετε και εσείς λοιπόν το σωστό, το ωραίο σουβλάκι, το πρόστυχο μην διστάσετε να επισκεφθείτε το Αλεξανδρινό στο Παγκράτι. Πριν τη βόλτα λοιπόν για ποτάκια στα μπαράκια του Παγκρατίου για περάστε από εκεί να γεμίσετε κοιλίτσες (για να μην σας πιάσει και το ποτό).