Αλέξανδρος Αντωνελάκης

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης αποφάσισε να επιστρέψει στο MasterChef και κατάφερε να κερδίσει την πολυπόθητη ποδιά του και να μπει στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής με σκοπό να πάρει το έπαθλο. Εξάλλου, είναι ο μεγάλος του στόχους και θέλει να πετύχει στον κλάδο της μαγειρικής.

MΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο μάγειρας μπήκε στην οντισιόν με λιγότερο άγχος από πέρυσι και μαγείρεψε για τους κριτές ένα πιάτο το οποίο τους ενθουσίασε! Έτσι, αποφάσισαν να του δώσουν την ευκαιρία που αναζητούσε και είναι πλέον ένας από τους 24 παίκτες.

  • Αλέξανδρος Αντωνελάκης :Βιογραφικό, η σχέση με έναν MasterChef, τα ναρκωτικά, ηλικία, καταγωγή

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης είναι 37 ετών και κατάγεται από τα Χανιά της Κρήτης. μετά σιγουριά του και τις γνώσεις του αποφάσισε να επιστρέψει στον μαγειρικό διαγωνισμό και να δείξει στους κριτές πως έχει όλα όσα χρειάζεται ένας αληθινός Masterchef.

Έχοντας δημιουργήσει μια πολύ καλή σχέση με τον περσινό νικητή του ριάλιτι μαγειρικής, Παναγιώτη Κουμουνδούρο, ξέρει ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας και θέλει να φέρει την ισπανική κουζίνα στο προσκήνιο μιας και είναι αγαπημένη του.

  • Η μάχη με τα ναρκωτικά και η νίκη

Ο Αλέξανδρος Αντωνελάκης είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως για χρόνια ήταν χρήστης νεκρωτικών ουσιών αλλά κατάφερε να κερδίσει αυτόν τον “δαίμονα” και να απεξαρτηθεί. Είναι απόφοιτος του ΚΕΘΕΑ και θέλει με τη δική του ιστορία να εμπνεύσει τον κόσμο που δίνει τη δική του μάχη να προσπαθήσει να κάνει κάτι καλό για τη ζωή του.

Πλέον πιστεύει πολύ στις αλλαγές και μέσα από τη δική του ιστορία θέλει να βοηθήσει και να δείξει στον κόσμο πως όλα μπορούν να γίνουν αν υπάρχει θέληση και πείσμα.

  • Το Instagram του

Στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζει πολλές δημιουργίες του αλλά και πολλές στιγμές της καθημερινότητας του!

Tσέκαρε και αυτά :