Αλέξανδρος Κώτσης

Ο Αλέξανδρος Κώτσης είναι ένα από τα αγόρια του Love Island που κατάφερε να μπει στο παιχνίδι κάνοντας την ανατροπή, αφού δεν ήταν από τα πρόσωπα που μας συστήθηκαν αμέσως και “έκλεψε” ένα κορίτσι για να μπορέσει να παραμείνει στη βίλα της Τενερίφης.

 

Είναι νέος, ωραίος και διαθέτει ένα πολύ ιδιαίτερο βλέμμα το οποίο δεν γίνεται να αγνοήσεις αφού είναι σέξι! Και ως μοντέλο ξέρει πολύ καλά πώς να βρίσκει το “φως” για να φαίνεται ακόμη καλύτερο το πρόσωπο του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Ο Αλέξανδρος Κώτσης είναι ένα από τα αγόρια που πιστεύει ότι είναι “παλιάς κοπής” και θέλει να βρίσκεται κοντά σε μια γυναίκα η οποία ναι μεν θα είναι στα γούστα του εμφανισιακά, αλλά θέλει να διαθέτει και χαρακτήρα ο οποίος θα τον κάνει να θέλει να την έχει κοντά του.

Το μοντέλο μπήκε στο σπίτι έχοντας δημιουργήσει έναν πολύ ιδιαίτερο λογαριασμό στο Instagram και μέσω αυτού δείχνει πολλές δραστηριότητες που έχει κάνει στο παρελθόν αλλά και δουλειές από το χώρο του μόντελινγκ.

Ο Αλέξανδρος Κώτσης προτού μπει στο παιχνίδι ήταν πολύ ενεργός στα social media και τόσο στο Tik ToK όσο και στο Instagram επιλέγει να ποζάρει για τον φακό και δείχνει όλους τους λόγους για τους οποίους μια γυναίκα θα τον επέλεγε για ένα ραντεβού.

 

Σίγουρα ο Αλέξανδρος θα κάνει πολλά για να δει τη σχέση του να πετυχαίνει αλλά και για να παραμείνει στο νησί έτσι ώστε να μεγαλώσει το φαν κλαμπ του.

Τσέκαρε και αυτό : Christina Aguilera : Κυκλοφορεί το τελευταίο κεφάλαιο του project “AGUILERA”