Αλέξανδρος Λουσάι

O Αλέξανδρος Λουσάι είναι ένας από τους 10 συμμετέχοντες που πήρε τη γενναία απόφαση να πάει στην Τενερίφη για χάρη του Love Island και να δοκιμάσει την τύχη του στον έρωτα.

 

Ο νεαρός οδηγός με το ιδιαίτερο πρόσωπο και στιλ, θέλει να βρει μια σχέση για να μπορέσει να νιώσει τα όμορφα συναισθήματα που προσφέρει ο έρωτας ενώ οι “διακοπές” που θα κάνει σίγουρα θα τον χαλαρώσουν.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον Αλέξανδρο

#1. Είναι 25 ετών

#2. Το επάγγελμα του είναι οδηγός

#3. Το ζώδιο του είναι Τοξότης

#4. Το celebrity crush του είναι η Μόνικα Μπελούτσι

#5. Κατάγεται από την Αλβανία

Ο Αλέξανδρος Λουσάι μπορεί να κατάγεται από την Αλβανία αλλά γεννήθηκε στην Αθήνα. Μένει μαζί με την οικογένεια του και έχει μια αδερφή.

Ο 25χρονος Άλεξ, μπορεί να κατάφερε να περάσει στο ΤΕΙ Κεφαλονιάς αλλά το τμήμα Τεχνολογία Ήχου και Μουσικών Οργάνων δεν τον ενδιέφερε ποτέ. Έτσι αναζήτησε την τύχη του αλλού και έγινε οδηγός για εταιρείες σε Μύκονο και Αθήνα.

Είναι ένα αγόρι που αγαπά το ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό και αν κάτι τον αγχώνει είναι το μέλλον!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΕΔΩ 

Πώς θέλει όμως τη γυναίκα; Η γυναίκα που θα τον κατακτήσει θα πρέπει να διαθέτει καλό χαρακτήρα, να είναι επικοινωνιακή αλλά και εμφανίσιμη! Γιατί ξέρει πως και εκείνος είναι ωραίος και θέλει κάτι αντάξιο!

Πριν από 2 μήνες τελείωσε η 1 έτους σχέση που είχε και μπαίνει στο Love Island για να μάθει τι σημαίνει αγάπη αλλά και να ερωτευτεί καθώς δεν έχει καταφέρει να το πετύχει ακόμη!

Είναι “ανοιχτό βιβλίο ” και δε φοβάται να ξεκινήσει μια συζήτηση έτσι ώστε να σπάσει ο πάγος!

Τσέκαρε και αυτό : ΑΝΤ1+: Οι πρωτότυπες ελληνικές παραγωγές που έρχονται