Αλέξανδρος Τζουγανάκης
Ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης εγκαινιάζει την συνεργασία του με την Sonar music με το τραγούδι «Να’ σουν ένα όνειρο», που έγραψε ειδικά για εκείνον, ο Σταμάτης Γονίδης.
Ο 26χρονος καλλιτέχνης είναι θαυμαστής του Σταμάτη Γονίδη και δηλώνει ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα. «Πρόκειται για ένα τραγούδι που με άγγιξε από την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Σταμάτης Γονίδης μου έκανε αυτό το δώρο. Τον θαυμάζω από μικρό παιδί και με το δικό του τραγούδι εγκαινιάζω την συνεργασία μου με τη δισκογραφική εταιρεία Sonar Music».
Ο Αλέξανδρος μεγάλωσε κάπου ανάμεσα σε μελωδίες και μουσικά όργανα, καθώς τις περισσότερες ώρες της ημέρας, τις περνούσε στο στούντιο του πατέρα του, Μιχάλη Τζουγανάκη, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος συνθέτης και τραγουδιστής που τιμά το Κρητικό και παραδοσιακό τραγούδι. Στη περίπτωση του Αλέξανδρου, το μουσικό dna του πατέρα, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο γιό, καθώς ο νεαρός Τζουγανάκης, πέρα από τη χαρακτηριστική βελούδινη φωνή που διαθέτει, είναι δεξιοτέχνης στο λαούτο, ενώ παίζει επίσης πιάνο, σάζι, ούτι, μπάσο και κρουστά.
Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάρτιο του 2020 έκανε περιοδεία στο πλευρό του Γιώργου Νταλάρα σε όλη την Ευρώπη, Αμερική και Καναδά, ενώ τον περασμένο Μάρτιο συμμετείχε στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» στο αφιέρωμα για τον Σταμάτη Γονίδη. Ένα αφιέρωμα που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην γνωριμία του με τον παραγωγό Ανδρέα Γιατράκο και τη συνεργασία του με τη Sonar Music.
Τη σκηνοθεσία του videoclip για το τραγούδι «Να’ σουν ένα όνειρο» ανέλαβε ο έμπειρος Χρήστος Γιατράκος ενώ η παραγωγή και ενορχήστρωση έχει την σφραγίδα του παραγωγού Ανδρέα Γιατράκου. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αλέξανδρος Τζουγανάκης πρόκειται να μας απασχολήσει ευχάριστα στο μέλλον.

ad

«Να’ σουν ένα όνειρο». Κυκλοφορεί από τη Sonar Music

Credits
Τίτλος: «Να’ σουν ένα όνειρο»
Ερμηνεία: Αλέξανδρος Τζουγανάκης
Μουσική-Στίχοι: Σταμάτης Γονίδης
Ενορχήστρωση-Παραγωγή: Ανδρέας Γιατράκος
Σκηνοθεσία videoclip: Χρήστος Γιατράκος
Ad