Αλεξία Κεφαλά

Η Αλεξία Κεφαλά είναι ένα νέο κορίτσι το οποίο έχει καταφέρει να γίνει μια πολύ δυνατή instagrammer και TikToker και ο έρωτας με τον γνωστό τράπερ, FY, έχει μονοπωλήσει πολλές φορές το ενδιαφέρον των χρηστών των social media. Είναι νέα, πολύ όμορφη και είναι ψυχολόγος η οποία μοιράζεται πολύ συχνά μικρές συμβουλές με τους followers της σε μέσα κοινωνικής δικτύωησης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexia (@upinthehype)

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η ξανθιά καλλονή που έχει κλέψει την καρδιά του πολύ πετυχημένου τράπερ, εκτός από την ψυχολογία, δημιουργεί και πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο για τις σελίδες που διαθέτει στα social media και διαρκώς ανεβαίνει!

Αλεξία Κεφαλά – Βιογραφικό, Instagram, ο έρωτας με τον FY, η ψυχολογία και οι συμβουλές

Η Αλεξία είναι γεννημένη στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε και από μικρή ηλικία είχε ιδιαίτερες ανησυχίες και ήθελε να κάνει πολλά πράγματα. Οι γονείς της είναι δάσκαλοι και υπάρχει και μια επιχείρηση στη Βόρεια Ελλάδα η οποία αφορά τον τουρισμό και έχει εργαστεί σε αυτή όταν ήταν πιο μικρή. Έχει έναν μικρότερο αδερφό ο οποίος ασχολείται με τη φωτογραφία και τη ζωγραφική.

Είναι μια νέα γυναίκα που προσέχει πολύ την εμφάνιση της και της αρέσει να ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας και φροντίζει να είναι πάντα περιποιημένη! Αγαπά τις φωτογραφίσεις και της αρέσει πολύ να μοιράζεται την καθημερινότητα της στο Instagram και το Tiktok!

Οι σπουδές και ο Fy

H Αλεξία Κεφαλά έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο ΑΠΘ, αλλά αποφάσισε να πάρει bachelor πάνω στην ψυχολογία και βρέθηκε στο πανεπιστήμιο του Σέφιλντ και μετά ήθελε να συνεχίσει στην Ολλανδία για μεταπτυχιακό. Αλλά η γνωριμία με τον γνωστό τράπερ, ήταν αυτή που την έκανε να μείνει στην Αθήνα και να αναζητήσει άλλου να κάνει μεταπτυχιακό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexia (@upinthehype)

Οι δυο τους είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και θεωρούνται ένα από τα πολύ ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Εκείνος δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της ενώ εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί! Μένουν μαζί, βγαίνουν μαζί και γενικά τους αρέσει να είναι μαζί παντού!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexia (@upinthehype)

Το Instagram και το TikTok

Aν κάποιος θελήσει να βρει την Αλεξία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να πληκτρολογήσει το όνομα Alexia Up in the Hype μιας και με αυτό είναι γνωστή!

Στο Insta μετρά 102Κ followers ενώ και στο TikTok έχει καταφέρει να αποκτήσει μεγάλο κοινό διότι μοιράζεται μαζί τοςυ συμβουλές και πράγματα που μπορούν να βοηθήσουν κάποιον!

Την ψυχολογία τη λατρεύει και δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς αυτή γιατί για εκείνη είναι λειτούργημα!

Τσέκαρε και αυτά: