Αλεξία Τράικο

Η Αλεξία Τράικο είναι ένα κορίτσι το οποίο φαινόταν πώς θα ξεχωρίσει από μικρή ηλικία,  καθώς ασχολήθηκε σχετικά νωρίς με τα Social media και ειδικά με το Tiktok όπου και την έχουμε δει να χορεύει και να απολαμβάνει τα τραγούδια που ακούει.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το 19χρονο κορίτσι με τα μεγάλα όνειρα βρέθηκε στις οντισιόν του GNTM έχοντας έναν και μόνο στόχο : τη νίκη. Και δε σταμάτησε να εξελίσσεται και να προσπαθεί να αποδείξει στους κριτές πώς έχει αυτό που χρειάζεται για να βρεθεί στην κορυφή του διαγωνισμού.

Tην πρώτη φορά που στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, η Αλεξία θέλησε να δείξει τον δυναμισμό της και όσοι την είδαν εντυπωσιάστηκαν διότι πρόκειται για ένα πολύ φρέσκο πρόσωπο το οποίο ξέρει να ποζάρει. Η ίδια είχε πως “δεν υπολογίζει τίποτα” και πως είναι ένας άνθρωπος με μπόλικη θετική ενέργεια και όταν μπήκε στο πλατό ήταν φανερή.

@alexia_traiko Is it money or is me (?) #LipSync #Featureme ♬ original sound – ♡Jadyn♡

Η Βίκυ Καγιά είχε εντυπωσιαστεί με τα μαλλιά της και με το γεγονός πως δεν είχε κάποιον μάνατζερ στο πλευρό της για να την “προστατεύει”.

Τσέκαρε την οντισιόν της

Η Αλεξία Τράικο δεν άργησε να κερδίσει τους κριτές και της έδωσαν την ευκαιρία να μπει στο σπίτι του Gntm και να αρχίσει να δείχνει τις δυνατότητες της στις πόζες αλλά και στις δοκιμασίες που αφορούσαν σε διαφημίσεις.

Το μοντέλο κέρδισε με το “καλημέρα” σας την καλύτερη φωτογραφία και αμέσως θεωρήθηκε “απειλή” για τις υπόλοιπες παίκτριες. Δεν ασχολήθηκε πολύ με τις ίντριγκες και ήταν πολύ focus σε ότι έκανε. Αλλά τα περισσότερα κορίτσια δεν ασχολήθηκαν με την ίντριγκα.

Ωστόσο, υπήρξε μια στιγμή όπου κάποιες παίκτριες έβγαλαν “νύχια” διότι άλλαζε κρεβάτια σαν τα πουκάμισα. Αλλά δεν απασχόλησε και κανέναν.

Βρέθηκε πολλές φορές στις υψηλές θέσεις για να πάρει τη δουλειά και πολλοί είναι αυτοί που έκαναν λόγο για το απόλυτο φαβορί του GNTM!

Η πορεία της στον διαγωνισμό μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως “ανοδική” καθώς κάθε φορά που έπεφτε σηκωνόταν πιο δυνατά και χάριζε φοβερές εικόνες στους φωτογράφους.

Tι πρέπει να ξέρεις για την Αλεξία

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aléksia Trajko (@alexia_traiko)

  • Είναι 19 ετών
  • Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη
  • Κατάγεται από την Αλβανία
  • Λατρεύει τον χορό
  • Έχει μεγάλη αγάπη για τη μόδα και το μόντελινγκ
  • Δουλεύει τα τελευταία τρία χρόνια ως μοντέλο
  • Έχει συνεργαστεί με την Ιωάννα Τούνη για την καμπάνια της εταιρείας της

Τσέκαρε και αυτά :

Αναπνοή : Μπορεί το wi-fi να εντοπίσει τις δυσκολίες

Ελληνική κουζίνα : Δεύτερη καλύτερη στον κόσμο

Ad