Αλεξία Τράικο

H μεγάλη νικήτρια του GNTM 5 είναι η Αλεξία Τράικο και θέλησε μέσω του Instagram να ευχαριστήσει τον κόσμο που τη ψήφισε αλλά και για τα όμορφα λόγια που διαβάζει!

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά κατάφερε να κερδίσει τις Βικτώρια Μυροφορίδου και Μαρίτα Καθιτζιώτη που βρέθηκαν μαζί της στον τελικό και θέλησε να μοιραστεί κάποια λόγια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!

Xαρακτηριστικά, η Αλεξία Τράικο έγραψε :

“Τhat’s all folks! Τα λόγια είναι περιττά (άλλωστε τα έχουμε πει όλα τοοοσο καιρό) αλλά νιώθω την ανάγκη να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ και τεράστιο σας αγαπώ. Για τις συμβουλές, τα μαθήματα αλλά κι για τις κριτικές @vickykaya_ @anastasiossofroniou @yiorgoskaravas_official Γιατί δεν ήσασταν απλά coaches, ήσασταν διπλα μου σε όλα @maryvitinaros @christosbir Για όλες τις όμορφες αναμνήσεις και για όλες τις φορές που πραγματικά με ακουσατε @cotytyco @katya_kizima @georgianna_ioak @yeva.bond__ @lexyscissors @novakmikaela @maramarlii @iriniand_

Για την μεγαλύτερη συναισθηματική υποστήριξη @alexandra.spyropoulou @_mariam_tsomaia @giwten @margar1ta_lavda_drimili ( ειδικά χωρίς εσένα δεν θα ήμουν ποτε σε αυτήν την θέση) Για όλη την υποστήριξη από το day 1 γιατί ήταν σαν να ήσασταν μαζί μου συνέχεια @fwtiadou_ @ilias_yiapoutzis @kostas_fardellas @raspberh @zwoylaa @nikoletazade @mastrogiorgh @george_kasinakis @kotsisalexandros @ioannistraikos @glinkastoja @eleftheriaiordanidou Όπως και όλους τους ανθρώπους που υπάρχουν πίσω απο τις κάμερες και είναι τιμη μου να ξέρω ποιοι είναι πλέον. Βέβαια μια θέση έχετε και εσείς (ναι εσυ που το διαβάζεις αυτή την στιγμή🥸) γιατί χωρίς εσάς το αποτέλεσμα δεν θα ήταν το ίδιο”.

Τσέκαρε την ανάρτηση της :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aléksia Trajko (@alexia_traiko)

Τσέζαρε και αυτά :

Γιορτινά μαγαζιά : Που να πας στην Αθήνα

Φλερτ : Οι κινήσεις που κάνει όταν σε γουστάρει

 

Ad