Αλεξία Τράικο

Η Αλεξία Τράικο είναι η κοκκινομάλλα που έχει ταράξει τα “νερά” του GNTM και έχει χαρίσει μέχρι στιγμής φοβερές εικόνες στην κριτική επιτροπή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το μοντέλο με τα υπέροχα μαλλιά και τις ονειρικές φακίδες, όταν περπάτησε μπροστά στην κριτική επιτροπή του GNTM στις οντισιόν, εντυπωσίασε αφού η εμφάνιση της είναι πολύ ξεχωριστή. Και ήταν και αυτή που της χάρισε το εισιτήριο για να μπει στο σπίτι των μοντέλων.

Η Αλεξία Τράικο, προτού μπει στο σπίτι των μοντέλων, ζούσε στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη όπου έκανε διάφορες δουλειές σχετικά με το μόντελινγκ για να μπορέσει να φτάσει πιο κοντά στο όνειρο της. Και μια από αυτές τις συνεργασίες ήταν με το brand που διατηρεί η Ιωάννα Τούνη με την κολλητή της , Στέλλα Πάσσαρη “Bubblegun”.

Το μοντέλο έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο highlight με τις εικόνες από τη συνεργασία της και εννοείται πως της βρήκαμε!

Τσέκαρε την : 

Η Αλεξία έχει συμμετάσχει σε πολλές καμπάνιες της εταιρείας και δεν αποκλείεται να τη δούμε και σε κάποια καινούργια!

Ποια είναι η Αλεξία

Η 19χρονη κατάγεται από την Αλβανία και έχει μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη, μια πόλη την οποία λατρεύει!

Το κορίτσι βρίσκεται στο χώρο του μόντελινγκ τα τελευταία τρία χρόνια και έχει μια τεράστια γκάμα δουλειών στο ενεργητικό της ενώ την έχουμε δει και στη πασαρέλα.

Έχει πάθος με το χορό και ασχολείται από μικρή ηλικία με το ΤικΤοκ στο οποίο την έχουμε δει να κάνει μιμήσεις και να χορεύει. Έχει πάρει μέρος σε διαγωνισμούς Hip-Hop, Salsa, Bachata και High Heels.

Είναι εθισμένη με τη μόδα, δηλώνει ευαίσθητη και πιστεύει πως το δυνατό της σημείο είναι η ακόρεστη όρεξη της για το χώρο.

Η Αλεξία κατάφερε να ξεχωρίσει από την αρχή του GNTM και έχει πολλά να δείξει ακόμη!

Τσέκαρε και αυτά :

Αστυνομία ηθών : Καταργείται στο Ιράν

Χριστούγεννα 2022 : Οι βόλτες που πρέπει να κάνεις στην Αθήνα