Αλεξία Τράικο

Η Αλεξία Τράικο είναι ένα κορίτσι το οποίο έχουμε πολύ καιρό να δούμε στο GNTM και μας αρέσει το γεγονός πως μπορεί να κάνει, τόσο street style looks, όσο και elegant!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το νεαρό μοντέλο κατάφερε να βρεθεί στον τελικό του GNTM έχοντας στο πλευρό της τη Βικτώρια Μυροφορίδου και την Μαρίτα Καθιζιώτη και όλοι θεωρούν πώς είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει το μεγάλο έπαθλο του ριάλιτι μοντέλων!

H Αλεξία Τράικο κατάφερε να ξεχωρίσει από τις οντισιόν του ριάλιτι μοντέλων καθώς περπατούσε σαν περήφανο άλογο και τα μαλλιά της έκλεψαν τις εντυπώσεις αφού είχαν ένα τζίντζερ άρωμα το οποίο της ταίριαζε πολύ και την έδειχνε super cute!

Ωστόσο, την είδαμε να αλλάζει απόχρωση μαλλιών κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και από super cute ginger girl μεταμορφώθηκε σε μια φλογερή κοκκινομάλλα. Και ήταν εξαιρετικά εντυπωσιακή.

Στα social media επικρατεί ένας μικρό πανικός καθώς φέρεται να είναι η πρώτη στην προτίμηση του κοινού και το #teamAlexia δυναμώνει διότι ο κόσμος θέλει να τη δει νικήτρια.

Το μοντέλο έχει βρεθεί αρκετές φορές στο “στόχαστρο” καθώς κάποια κορίτσια δήλωσαν σε συνεντεύξεις τους πώς δε θέλουν να την έχουν κοντά τους αλλά εκείνη έδωσε σημασία στο στόχο της και μόνο!

Έχοντας εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια όπου και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ, η Αλεξία κατάφερε να φέρει εις πέρας δύσκολες “αποστολές” αλλά εξελίχθηκε πολύ μέσα στο παιχνίδι και ανακάλυψε άλλα πράγματα τα οποία δεν γνώριζε στο παρελθόν!

Από την αρχή του παιχνιδιού ήταν πολύ ξεκάθαρη η θέση της! Ήθελε να κερδίσει τον διαγωνισμό με τα κόκκινα μαλλιά της και να γίνει η πρώτη κοκκινομάλλα που θα κατακτήσει τον γνωστό διαγωνισμό μοντέλων.

Tσέκαρε και αυτά :

Γιορτινά look : Οι συμβουλές του Δημήτριου Ορδουλίδη

Έλενα Τσαγκρινού : Το τραγούδι με Dj Stephan