Αλέξης Παππάς

O Αλέξης Παππάς που είναι ο νέος γοητευτικός Bachelor συνάντησε την Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπου φυσικά ευχήθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου καλή επιτυχία στη νέα της εκπομπή.

Ο Αλέξης Παππάς αναφέρθηκε στην Τελετή των Ρόδων του Bachelor και το χαρακτήρισε μία έντονα συναισθηματική στιγμή για τις κοπέλες.

Ήδη ο ίδιος γνωρίζει πως τα κορίτσια του reality επιθυμούν να του κλέψουν την καρδιά, αλλά την ίδια στιγμή ξέρει πως είτε με ανοιχτά τα φώτα είτε με κλειστά τα κορίτσια έχουν ήδη βγάλει νύχια με αποτέλεσμα η βίλα να έχει μετατραπεί σε εμπόλεμη ζώνη.

Δεν παρέλειψε φυσικά να σχολιάσει και το γεγονός ότι αποφάσισε να διώξει την Βαλέρια απο τη Βίλα, λέγοντας πως δεν θα μπορούσε να έχει κοινό δρόμο με εκείνη, παρά το γεγονός ότι είναι μία εξαιρετική κοπέλα. Φυσικά ο Αλέξης Παππάς αναγνώρισε και την προσπάθεια της Βαλέρια στο Bachelor για να τον κερδίσει.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Bachelor GR (@thebachelorgr)

Πιστός στο ρόλο του γαμπρού ο Αλέξης Παππάς πέταξε και μία αντίστοιχη ατάκα που είχε πετάξει και ο προκάτοχός του, Παναγιώτης Βασιλάκος. Ο πρώτος Bachelor είχε πει πως νοιάζεται και έχει συναισθήματα για πολλές κοπέλες και τώρα ήρθε ο νέος Bachelor για να πει κι αυτός: “νοιάζομαι για όλες και ενδιαφέρομαι πραγματικά για τα κορίτσια”.