Η 24η Ιουνίου του 2020 θα σηματοδοτήσει ακόμα ένα ορόσημο στην πλούσια ιστορία της Alfa Romeo, καθώς συμπληρώνονται 110 χρόνια γεμάτα επιτυχίες σε αγώνες και δημιουργία μοναδικών αυτοκινήτων.

Με αφορμή αυτή την επέτειο, το κέντρο σχεδιασμού της Alfa Romeo δημιούργησε ένα νέο λογότυπο που θα συνοδεύει όλα τα μοντέλα, αλλά και τις εκδηλώσεις της μάρκας για το 2020.

ad

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Watch the video, celebrate with us at the @museoalfaromeo and stay tuned for our participation at the @millemigliaofficial historical competition. #AlfaRomeo110th #AlfaRomeoDay #AlfaRomeoBirthday #LaMeccanicaDelleEmozioni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alfa Romeo (@alfaromeoofficial) στις

Ο αριθμός «110» σχηματίζει από μόνο του το λογότυπο. Τα δύο πρώτα ψηφία, δηλαδή ο αριθμός 1, έχουν σχεδιαστεί ώστε να δίνουν την αίσθηση της μετάβασης από το παρελθόν στο μέλλον, για να φθάσουμε στο τρίτο ψηφίο που είναι ο αριθμός 0 που κορυφώνει την ένταση του σήματος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

And keep in mind: the best is yet to come. Stay tuned! #AlfaRomeo110th #AlfaRomeoDay #AlfaRomeoBirthday #LaMeccanicaDelleEmozioni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alfa Romeo (@alfaromeoofficial) στις

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα στοιχεία του λογοτύπου της Alfa Romeo, το θρυλικό «Biscione» έχει ενσωματωθεί μέσα στον αριθμό 0, ενώ η αναγραφή 1910-2020 στη βάση ολοκληρώνει την εικόνα. Με αυτό τον τρόπο τα ψηφία σε συνδυασμό με την μορφή του «Biscione» καθιστούν άμεσα αναγνωρίσιμο ότι αυτό το λογότυπο ανήκει στην Alfa Romeo.