Αλιάκμονας

Αλιάκμονας… ένας ποταμός ο οποίος έγινε ο “υγρός τάφος” ενός βρέφους μόλις 11 μηνών… Μια μητέρα που φέρεται να έχει βαριά ψυχολογικά προβλήματα κατηγορείται πώς σκότωσε το παιδί της… Εκείνη ισχυρίζεται πώς δεν προέβη σε μια τόσο αποτρόπαια πράξη και η ελληνική κοινωνία είναι απλά συγκλονισμένη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Οι καλές ειδήσεις δεν είναι συνηθισμένες τα τελευταία χρόνια και για μια ακόμη φορά γίναμε “μάρτυρες” μιας ιστορίας που σοκάρει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πώς η 29χρονη γυναίκα φέρεται να άφησε το παιδί της στο φράγμα του ποταμού και εκείνο ξεψύχησε. Το γεγονός είναι τραγικό και δεν είναι η πρώτη φορά που γινόμαστε θεατές σε ένα έργο που αφορά τον θάνατο ενός παιδιού… ο οποίος φέρεται να προκλήθηκε από το χέρι ενός γονέα.

Και ενώ παρακολουθούμε συγκλονισμένοι τις εξελίξεις, υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που προτιμά να μην δει την αποτρόπαια αλήθεια στα μάτια και ασχολείται με το γεγονός πώς μια drag queen στη Θεσσαλονίκη διάβασε παραμύθια σε παιδιά! Ότι τι; Ότι ξαφνικά μια drag queen kατάφερε να αλλάξει τον προσανατολισμό του πλανήτη επειδή διάβασε ένα πραμύθι το οποίο ίσως και να εξηγεί σε ένα παιδί πώς δεν είναι κακό να είναι διαφορετικό;

Καταλαβαίνεις πώς όλη η φάση χωλαίνει! Και θα μου πεις πολύ εύλογα ότι τα δυο θέματα δε συγκρίνονται! Και θα σου πω εγώ, πώς δεν υπάρχει προσπάθεια σύγκρισης των θεμάτων αλλά να δούμε λίγο τι είναι αυτό που πραγματικά απασχολεί έναν άνθρωπο στη σύγχρονη κοινωνία!

Όπως όλα δείχνουν, περισσότερο νοιάζονται κάποιοι να μη δουν το παιδί τους να μεταμορφώνεται σε drag queen παρά για το γεγονός πώς κάποια στιγμή ένα ακόμη πλάσμα μπορεί να βρεθεί νεκρό γιατί κάποιοι αποφάσισαν να γίνουν γονείς ενώ δεν έπρεπε!

Αν ένας γονιός έχει μιλήσει σωστά με το παιδί του και πάει να ακούσει ένα παραμύθι από έναν άνθρωπο που ασχολείται με την τέχνη του drag τι σε κόφτει εσένα; Ένας άνθρωπος υπηρέτησε την τέχνη του – σε πολλές χώρες του drag θεωρείται τέχνη – και διάβασε ένα γλυκό παραμύθι, δε θα έπρέπε να το αγκαλιάσουμε; Εφόσον έγινε εν παρουσία γονέων και όλοι ήταν σύμφωνοι και τα παιδιά ήταν χαρούμενα, ποιο είναι το πρόβλημα;

Προφανώς, όλα θέλουν συζήτηση και όταν εμφανίζεται μια άγνωστη εικόνα μπροστά σε παιδιά πρέπει να αναπτύσσονται οι σωστοί τρόποι για να μάθει το παιδί τι συμβαίνει! Αλλά στο βίντεο που παρουσιάστηκε τα παιδιά ήταν τόσο cool… Tόσο cool τα ζουζουνάκια!

Πολλοί κάνουν λόγο για τα παιδιά και πώς δεν έχουν κρίση και πώς δεν γίνεται να έρχονται αντιμέτωπα με τέτοιες εικόνες! Όταν ένας γονείς μοστράρει μπροστά στο πρόσωπο ενός παιδιού ένα τάμπλετ, το ζαβλακώνει με ανούσιες πληροφορίες και δε νοιάζεται για αυτό, τι σημαίνει; Ότι ξέρει πώς να κάνει σωστά τη δουλειά του;

Γονείς δολοφονούν καθημερινά τα παιδιά τους, τα βιάζουν και τα κακομεταχειρίζονται και αντί να εστιάσουμε σαν κοινωνία σε όλο αυτό που συμβαίνει, μας πειράζει που μια drag queen προσέγγισε τα παιδιά για να διαβάσει ένα παραμύθι! Μα φυσικά, ντροπή που προσπάθησε να δώσει όμορφες εικόνες στα παιδιά… (ειρωνικό φυσικά σχόλιο).

Ένας γονιός επιλέχθηκε από τη φύση, από τον Θεό, whatever, να αναλάβει αυτόν τον ιερό ρόλο για να μεγαλώσει παιδιά τα οποία θα βγουν στην κοινωνία, θα είναι καλοί άνθρωποι και θα φέρονται με σεβασμό και ευγένεια σε κάθε ον που περπατά σε αυτόν τον πλανήτη.

Το κάθε κράτος και η κάθε χώρα θα έπρεπε να λάβει δράση! Δεν είναι δικαίωμα του καθενός να γίνεται γονιός… είναι υποχρέωση να γίνεται κάποιος γονιός και να φέρνει εις πέρας αυτό το δύσκολο task!

Αλιάκμονας – Ας μπουν επιτέλους σε χρήση οι χιλιάδες ψυχολόγοι και ψυχίατροι σε αυτόν τον κόσμο και ας αξιολογούν τον καθένα από εμάς προτού αναλάβει μια τόσο σημαντική υποχρέωση! Ίσως τότε γίνει καλύτερος ο πλανήτης!

Η drag queen δε φταίει σε τίποτα… ο γονιός που δε φροντίζει, δεν ενημερώνει και δεν ασχολείτα με το παιδί του σωστά φταίει για όλα.

Kαι καλό θα ήταν να αναρωτηθούμε κάποια στιγμή! Τι παιδιά θέλουμε; Ευτυχισμένα που θα κάνουν καλό, ή δυστυχισμένα τα οποία θα φοβούνται;

Ο γονιός δεν κάνει ένα παιδί για να βγάλει το “mini me” του! Γαλουχεί μια ανθρώπινη ψυχή και την προετοιμάζει!

Who said this? @stylefreakalex 

Τσέκαρε και αυτά :

Survivor All Star : Αναχώρηση παικτών και οι δηλώσεις

Μυρωδιά σώματος : Τι να κάνεις στο μπάνιο