Alice in Borderland

Το Alice in Borderland αποτελεί ίσως μια από τις καλύτερες σειρές που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο καιρό στο Netflix κι εμείς σας βρήκαμε τους λόγους!

Αρχικά, η ιαπωνική σειρά βασίζεται στη δημιουργία των κόμικ του Haro Aso κι έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix στις 10 Δεκεμβρίου 2020. Επιπροσθέτως, αποτελεί σειρά επιστημονικής φαντασίας, της οποίας το είδος χαρακτηρίζεται ως θρίλερ.

Το Alice in Borderland βρίσκει μια παρέα νεαρών εγκλωβισμένη σε ένα πραγματικό παιχνίδι επιβίωσης, γεμάτο γρίφους, πόρτες θανάτου ή ζωής, και το κυνηγητό για την επιβίωση είναι η μόνη επιλογή.

Η σειρά προσπαθεί, επίσης, να παρουσιάσει την πολυπρισματική προσωπικότητα κάθε ανθρώπου και το πως αντιδρά όταν καλείται να επιλέξει μεταξύ θανάτου και ζωής, τόσο της δικής του, όσο και των γύρω του.

Παρόλα αυτά, μέσα από το Alice in Borderland γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι όταν οι άνθρωποι είναι ενωμένοι μπορούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο, και πολλές φορές μπορεί να μην αρκεί ένα μυαλό να σκέφτεται, αλλά όταν όλοι μαζί σκέφτονται το αποτέλεσμα είναι μακράν καλύτερο.

Πέρα από την εξέλιξη της υπόθεσης, αυτό που μπορεί να θαυμάσει κανείς είναι η εξαιρετική ερμηνεία των ηθοποιών.

Τσέκαρε το τρέιλερ της σειράς παρακάτω!

Διάβασε και αυτό: Φτιάξε τη δική σου πλεκτή κουβέρτα, ένα πουφ κι ένα χαλάκι για την εξώπορτα του σπιτιού σου! (vid)