Αληθινές ιστορίες

Αληθινές ιστορίες: Είμαι καιρό χωρισμένη μετά από μία σχέση που με ταλαιπώρησε πάρα πολύ, αλλά πλέον έχω βρει σχετικά τις ισορροπίες μου και το μόνο που πλέον επιθυμώ είναι να έχω δίπλα μου σωστούς ανθρώπους.

Ήταν μία σχέση που με ταλαιπώρησε τρομερά, έβγαλε από μέσα μου τον πιο άσχημο εαυτό μου και με τραυμάτισε σοβαρά παρά το γεγονός ότι εγώ ήμουν εκείνη που αποφάσισα να δώσω ένα οριστικό τέλος σε αυτή την κατάσταση. Για να είμαι ειλικρινής το έκανα με πόνο ψυχής γιατί τα αισθήματά μου για εκείνον τον άνθρωπο δεν είχαν αλλοιωθεί παρά το γεγονός ότι το προσπάθησε αρκετά να το καταφέρει.

Μετά από ενάμιση χρόνο τώρα πλέον έχω βρεί σχετικά τις ισορροπίες μου, ασχολούμαι με τα πράγματα και τους ανθρώπους που με ενδιαφέρουν και με ευχαριστούν αν και υπάρχουν ώρες της ημέρας που αυτός ο άνθρωπος θα περάσει από το μυαλό μου.

Όλο αυτό το διάστημα δεν έχουμε καμία επικοινωνία βέβαια για να το ξεκαθαρίσω! Και παρά το γεγονός ότι δεν έχω επιδιώξει να ξέρω τίποτα για εκείνον παλιότερα τουλάχιστον μου έρχονταν κάποιες πληροφορίες. Πλέον δεν επιτρέπω ούτε αυτές τις πληροφορίες να με πλησιάζουν και δηλώνω σε όλους πως δεν θέλω να ξέρω.

Το πρόβλημα είναι όμως πως το τελευταίο μικρό διάστημα κάτι συμβαίνει! Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό, αλλά νιώθω σαν κάτι να συμβαίνει με αυτό τον άνθρωπο. Έχω σκεφτεί μήπως είμαι παρανοϊκή! Αλλά δεν νομίζω. Πραγματικά υπάρχει κάτι, αλλά δεν ξέρω τι!

Το μόνο που ξέρω είναι ότι υπάρχουν μικρά σημάδια που δείχνουν πως η αντίθετη πλευρά γέρνει προς το μέρος μου! Ξανά! Κι αυτά τα σημάδια σε συνδυασμό με τη διαίσθησή μου που συνήθως δεν κάνει λάθος, δείχνει πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί και να σκέφτεται να επανέλθει στη ζωή μου (Αληθινές ιστορίες)!

Και αναρωτιέμαι! Γιατι; Δεν του έφτασε που με γέμισε με ψέματα και προδοσίες; Είναι κάποιο φετίχ να πληγώνει τους ανθρώπους; Προφανώς και ξέρει πως όλα όσα του έδωσα δεν πρόκειται να τα ξαναβρεί, αλλά μπορεί να έχει γίνει ένα τέτοιο θαύμα ώστε να έχει αλλάξει ριζικά αυτός ο άνθρωπος; Τι θα ήθελε από εμένα; Να με ξαναπληγώσει;

Όλα αυτά τα ερωτήματα γυρνάνε μέσα στο μυαλό μου και απάντηση δεν έχω! Ιδανικά θα ήθελα να έχει συμβεί ένα θαύμα και να έρθει ένας άνθρωπος συνειδητοποιημένος πως δεν μπορεί χωρίς εμένα και εγώ χωρίς αυτόν! Αλλά θαύματα δεν γίνονται! Και για αυτό αναρωτιέμαι; Τι θέλει να κερδίσει από εμένα;

Τσέκαρε κι αυτό:

Αληθινές ιστορίες: Ντρέπεται ή κάτι άλλο;