Αληθινές ιστορίες

Αληθινές ιστορίες: Η ιστορία αφορά την προηγούμενη σχέση μου που τη θυμήθηκα και μου άναψαν τα λαμπάκια και για αυτό πήρα το θάρρος να το γράψω.

Όταν γνώρισα την κοπέλα μου από την πρώτη στιγμή φυσικά γνώρισα και κάποιες φίλες της. Ως άντρας δεν ήθελα να δώσω πολλά δικαιώματα γιατί από την αρχή έβλεπα κάποια στραβά αλλά αποφάσισα να μην μπω στη μέση.

Μία από τις φίλες της κοπέλας μου ήταν ομοφυλόφιλη και φυσικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό προς θεού.

Η φίλη αυτή αν και στην αρχή έμενε Αθήνα στη συνέχεια μετακόμισε για τον τόπο καταγωγής της, την Κρήτη.

Από τότε άρχισαν τα τηλέφωνα και τα μηνύματα και δεν παραξενεύτηκα αφού θεώρησα απόλυτα λογικό να μιλάνε οι δύο φίλες μιας και τους χώριζε και τόση απόσταση και με το lockdown δεν υπήρχε και η δυνατότητα ταξιδιού.

Εκεί που άρχισαν τα πράγματα να μπερδεύουν ήταν όταν αυτή η φίλη έστειλε μία ημέρα μία φωτογραφία στην κοπελιά μου όπου ήταν με το εσώρουχό της. Μου έκανε τρομερή εντύπωση και το είπα στην κοπελιά μου.

Εκείνη βέβαια μου εξήγησε πως δεν υπάρχει θέμα που θα έπρεπε να με προβληματίζει. Σχετικά ησύχασα αλλά πλέον άρχισα να παρατηρώ συμπεριφορές. Διαπίστωσα λοιπόν πως στα τηλέφωνα και τα μηνύματα υπήρχαν πάντα συγκεκριμένες ατάκες τύπου: “αγάπη μου έχεις λείψει τόσο πολύ, πότε θα έρθεις στην Κρήτη”.

Με κάτι τέτοια άρχισα να διαπιστώνω πως η νησιώτισσα φίλη δεν έβλεπε τη δικιά μου μόνο σαν φίλη αλλά είχε κι άλλα στο κεφάλι της. Απίστευτο πράγμα αφού η κοπέλα μου δεν είχε ποτέ τέτοια τάση, αλλά η φίλη της σαν ανώριμο πλάσμα προφανώς θεωρούσε πώς κάτι θα μπορούσε να συμβεί όντας κολλητές φίλες.

Φυσικά το είπα στην κοπέλα μου και της ζήτησα να βάλει τα όρια της, λέγοντάς της πως δεν είναι δυνατόν η φίλη σου να σου ζητάει να κάνετε ταξίδια οι δυο σας και εμένα να με θεωρεί αόρατο. Της εξήγησα πως είναι προσβλητικό για εμένα να κάνει πως δεν υπάρχω και πως θα πρέπει να της διευκρινίσει πώς βρίσκεται σε σχέση.

Η κοπέλα μου επέμενε πως της το λέει κάθε φορά αλλά ποτέ δεν την πίστεψα. Όσες φορές το είχε πει η φίλη της μπροστά μου, η κοπέλα μου φανερά δαγκωμένη της έλεγε “εντάξει θα το δούμε”.

Τσακωθήκαμε κάμποσες φορές για αυτό το ζήτημα αλλά η κοπέλα μου δεν έπαιρνε χαμπάρι με τίποτα, αφού φοβόταν να της βάλει τα όρια για να μην χάσει την κρυφοερωτευμένη φίλη της.

Τελικά για να μην τα πολυλογώ χωρίσαμε και ευτυχώς δηλαδή. Να έχω σχέση με μία κοπέλα που με αδειάζει έτσι στους φίλους της ή τους φοβάται για την επιλογή της να είναι μαζί μου, άστο καλύτερα. Σίγουρα θα υπάρξουν άνθρωποι που θα καμαρώνουν για εμένα και θα με έχουν εκεί που πρέπει σαν σχέση.